yürüyüş yaparken ne giyiyorsunuz ?

normal tempolu yürüyüş yaparken montta terliyorum hırkada üşüyorum ne giyilir ki ya

1. yelek diye bi sey duydun mu hic peki

9 mart 15:30

2. A1 en mantıklı o gibi fkfkfkf ya belki yürüyüş için rüzgarı almayan teri dışarı atan falan daha sportif bir ürün önerisi gelir diye düşündüm

9 mart 15:39

3. var oyle urunler de. herhangi bir spor magazasinda bulursun dolgusu az, incecik ve hafif montlar var spor yaparken giymek icin. hic dolgusu olmayan sadece ruzgardan ve hafif yagmurdan koruyan bi sey istersen de windbreaker diye aratabilirsi. ama onlarla usursun

9 mart 15:41

4. tercihine göre dar ya da bol kapüşonlu olur

9 mart 16:56

5. Thanks süslü uğrayıp bakayım ben. Bu arada amacım sadece yürümek ya kafam dağılıyor spor yapmak için yapmadığım için terlemek istemiyorum sonra belim ağrıyor bel fıtığı problems

9 mart 17:21

6. ben şişme yelek giyiyorum, kolsuz montlar var ya. kollarım o kadar üşümüyor çünkü bahar havalarında, alttaki sweatshirt'ün kolu yetiyor. koltukaltlarım kat kat kapalı olmadığı için de rahatsız olacağım kadar terlemiyorum.

9 mart 20:12

7. Şu an bel ağrısı ile yatamıyorum.... benim önce pamuklu atlet giymem gerekmiş sonra da rüzgarlık..... az üşüyim ama terlemiyim

10 mart 03:08