yüzümü göstermeden onlyfans açmak istiyorum ?

sizce yüzüm gözükmedigi için abone bulmakta zorlanır miyim? ve güvenli midir?

1. Ne açıdan güvenli midir? Fotoğrafların yayınlanıp yayınlanmadığını soruyorsan yayınlanıyor başka sosyal mecralarda.

8 ağustos 2022 02:47

2. Bebeğim onlyfans açıyorsun, üyelik karşılığı nudelerine erişim izni veriyorsun ve güven problemlerin mi var :')

8 ağustos 2022 03:13

3. Bisey sorabilir miyim? Onlyfansın mantığı ne? Yani tamam nude atıyor para veriyorlar da internette zaten bir sürü videolu site yok mu? Foto yok mu? Neden öylesine birinin çıplak fotosu için para ödüyorlar? O fotolar sonra yayılmıyor mu yayılıyor.

8 ağustos 2022 04:42

4. Sorma cok guvenli. Kadinlari esya gibi goren para verip satin alan adamlar cok saygili ve hoslar. Hic bir sorun yasamazsin bu centilmenlerle

8 ağustos 2022 06:51

5. bok gibi parası olan ve bunu bu şekilde kullanmak isteyen birrr sürü insan var. asıl bunu anlayamayanları ben anlamıyorum, bakış açınız çok dar.

8 ağustos 2022 08:29

6. Hep merve taşkının eskortluk guzellemesi yüzünden oluyo bunlar ya

8 ağustos 2022 08:55

7. A6 duygusal boşluk olduğunu söylüyorlar genelde. İnternetteki yabancılarla direkt bir iletişim sağlayamıyorsun ama of'ta direkt içerik üreticisine erişim var sohbet muhabbet düzenli bildirimler vs vs. Bir de etik olduğu için of'u tercih edenler de var. Porno sektörü çok çirkin çünkü ama of'de içerik üreticisi kendi müdürü bir üstü yok birine bağlı değil şantaj tehdit zorlama yok.

8 ağustos 2022 11:11

8. fotolarım internette yayınlanabilir yüzümü göstermeyecegim için sorun yok.

kimlik eşleşmesini siteye yapıyorum ve site hacklemedikce bu bilgilerin yayılması düşük bir ihtimal diye düşünüyorum .

öyle çok fazla paralar beklemiyorum zaten. benim toplamda 2-3bin dolar paraya ihtiyacım var bu parayı kazanınca kapatırım diye düşündüm

8 ağustos 2022 13:08

9. Anonim 11 teşekkür ederim süslü .

8 ağustos 2022 16:37

10. Abone bulmakta tabi ki zorlanırsın