1. Pkos um var ve çenem bildiğin erkek sakalı gibi çıkıyor abartmiyorum süslü gerçekten bütün çenem top sakal gibi. Küçük yerde yaşıyorum çok seçenek yok en son bi merkez buldum iğneli yapan. Gittim kadın dedi ki bak hem çok acı çekersin hem de çok uzun sürer çünkü Aşırı yoğun ve kalın kıllar. Sana lazer yapalım biraz hafiflesin pişman olmazsın dedi ama ben yayılma ihtimalini düşünüp kabul etmedim. 3 4 defa gittim iğneli hiç ise yaramadı en son ikna etti yayılmaz güven diye. Çeneme atış yaptırdim süslü yok böyle rahatlık dedim oh be dünya varmış. Yemin ederim sakallarım yüzünden ben dışarı bile çıkmıyordum çünkü her allahin günü elimde cımbız ayna artık psk bozulmuştu. Neyse süslü 4 aydır alex yapıyorum tüylerim zaten üst üste yaptığım için çıkmadı hiç tertemiz çene ne rahat. Bu ay yasak vardı gidemedim şimdi ince ince çıkıyor ama ona bile razıyım önceki haline göre. Yine de dibime girmeden görünmez. Biter bitmez umrumda değil ben her ay gider ağda gibi yaparım. Bu arada makinenin orjinal olduğundan emin olmanız lazım. Benim makinem candela süslü gerçekten güzel ise yarıyor. Sonradan yayılır mi nasıl etki eder bilmiyorum ama şimdilik memnunum. Alex kalın tüylerde ise yarıyor o yüzden favoriye fln atmadı kadın kalınlasir tüylerin dedi. Cene ve bıyık yapıyorum şimdilik memnunum.
yüzüne alexandrite lazer yaptıran var mı???
- cevaplar
6 mayıs 2021 01:26