yüz güzelliğinde en önemli şey ne sizce ?

bence yüzün şekli ve kemiki yapısı bir de kaşlar

1. Kas ve goz yapisi

30 haziran 22:48

2. Ağız ve dişler. Güzel gülüşü olanın suratında ne olursa olsun güzeldir.

30 haziran 22:56

3. Bence burun ya. Yüzümdeki her şey çok düzgün ve dikkat çekici(kaş, göz, dudaklar) ama burun yüzünden 8 olacakken 7yim resmen(puan değişir tabii herkes farklı verir, anlaşılsın diye söylüyorum). Kemer yok ama biraz büyük ve profilden sert duruyor, kıvrımlı değil dimdik iniyor yani. Önden daha güzelim yani. Oysa diğer her şey ortalamaysa ama burun da düzgünse kişi net güzel görünüyor.

30 haziran 23:08

4. Boy ve yüz güzelliği önemli tabiki. Yüz uzunluğu, genişliği, yani çene kemik yapısı ve burun önemli. Burun ve çene şekli çok etkili. Burun çene , ağız yapısının uyumu güzellik katıyor. Burunu ağzı yaptırırsın ama riskli. Ameliyat olsa bile güzel olmayan çok var.

30 haziran 23:09

5. Göz ve burun

30 haziran 23:17

6. göz ve burun bence. hadi burun çok şekilsizse halledilebilir estetikle ama çirkin göze yapacak hiçbir şey yok :(

30 haziran 23:32

7. Yüz orantıları kesinlikle. Atıyorum gözler fazla yakın, yüz fazla uzun, alın fazla kısa gibi orantısal problemler tuhaf gösteriyor.

30 haziran 23:38

8. Facial harmony yani orantı birinci, Kaş ve gözler iki, yüz şekli üç gerisi ıvır zıvır

1 temmuz 01:20

9. Cilt ya güzel ciddi olup iyi bir makyajla çirkin olan kimseyi görmedim

1 temmuz 08:16

10. BENCE HİÇ BİRİ DEĞİL.

spesifik bir şeyin güzelliği yüzü güzel hale getirmiyor.

hepsinin birbiri ile uyumu ve bu uyumun kontrast şekilde olması güzel yapıyor insanı.

bir de bence kafa tası şekli müthiş güzellik katıyor insana.

kafa tasınız dışarı doğru bombeli ise o bombeden kaynaklı çene kemikleriniz, burnunuz, alnınız her şeyiniz aşırı güzel görünüyor.

1 temmuz 09:39