yüz kıllarınızı ne yapıyorsunuz?

yüzümde belirgin kıllar var ve nasıl kurtulacağımı bilmiyorum. ağda cildime çok zarar verdi ve şu an buz lazere gidiyorum ama pek işe yaramayacak gibi geliyor. sarartıcı falan desem ince olmadıkları için daha kötü ve turuncu duruyor. iğneli epilasyon dışında bir çözüm yok mu? bana çok pahalıya patlayacak gibi ve kaç seans sürer bilmiyorum. 18 yaşındayım ve inanılmaz özgüvenimi düşürüyor, yardım lütfen :/ (yorumlarda yüzünüzü de almayın, güzellik standartlarına uymak zorunda değilsiniz diyenler gelmeden söyleyeyim; yüzümde kalın ve siyah kıllar var bu yüzden bir işlem uygulamamam seçenekler arasında değil)

1. Aşkım ben de 17 yaşımda buz lazere gideyim dedim yüzümdeki o ayva tüyler var ya sakala döndü hep,baş edemiyorum 3 senedir. Şuan rezalet batığa dahip boyun bölgesinde.yara izlerim mevcut. Ayrıca daha yaşın bir tık erken bunu dememin sebebi hormonlarını oturmamış olması,bu durumda lazeri etkisiz kılıyor. İğneliyi düşünüyorum ben de.ayrıca hrr şeyi denedim,ağda,cımbız,epilatör,ustura ne varsa denedim. Sakın epilatörle alma hep batık yapıyor,çok temiz yapıyor ama batık batık çıkıyor. Rezalet durumdayım.

2 haziran 2023 01:41

2. yüzüne 6 seans alex, 6 seans buz lazer yaptırmış biri olarak üzülerek söylüyorum. sakallarım ve bıyıklarım olduğu gibi yerinde duruyor. özellikle alex çenemdeki üç beş kılı boynuma kadar yaydı asla önermiyorum. cildi yaşlandıran kırıştıran da bir şey pişmanım. çenem için iğneliye gideceğim. bıyık da artık iple aldırırım ne yapayım yoksa iyice kırışacak

2 haziran 2023 01:42

3. a1 benim lise 2den beri çok yoğun ayva tüyü denilemeyecek kıllarım var bu yüzden hiç işlem yapmadan önce de sakal gibiydiler zaten. dediğin özellikle çene altımdaki batıklar da cabası

a2 bana özellikle kalın ve siyah oldukları için alex önerdiler o da elendi o zaman

ikinize de teşekkür ederim, tek çare iğneli sanırım ama o da çok masraflı ne yazık ki

2 haziran 2023 01:52

4. Seanslarca lazere gittim yüz kıllarımda dağılma dışında bi etki alamadım.

İğneliye bir kere gittim herbir iğne bana sivilce olarak döndü o yüzden ona da devam edemedim.

Şimdi kaş usturasıyla bütün yüzümü temizliyorum ardından da Philipsın evde lazer cihazından almıştım en ucuz ve düşük modeli ama işimi görüyor. Kılların uzama süresini bayağı uzatıyo düzenli kullanınca özellikle cidden geç çıkıyolar. Tavsiye ederim.

2 haziran 2023 03:07

5. Kelimenin tam anlamiyla tum yontemleri denedim.

Her acidan en iyisi: killarin cikis yonune dogru usturayla almak

2 haziran 2023 03:31

6. süslü daha çok gençsin kesinlikle başla iğneliye. Evet biraz pahalı ama hiç pişman olmayacaksın emin ol. Keşke ben senin yaşında başlayıp bitirseydim. Boş yere kaç yıl ağdayla usturayla uğraştım. Hem kıllar gittikçe kalınlaştı hem de cildim mahvoldu.

İyi bir yer bulup hemen iğneliye başla bence süslü.

2 haziran 2023 08:23

7. a4 cildim cok hassas oldugu için oryal bende reaksiyona sebep olabilir diye deneyemeyecegim :/

a5 evet ilk çıkmaya başladıklarında endokrinolojiye gittim ve doktorum hormonal bir sıkıntı olmadığını genetik olabileceğini söyledi. o zamanlar kadın hastalıklarına gitmeye çekinmiştim ama adetlerim düzenli olsa da çok ağrılı olduğu için bir doktora daha görüneceğim sülü

a6 ve a7 ben de lazer öncesi şu an kaş usturasıyla yüzümü temizliyorum. çıkarken siyah siyah benekler halinde dursa da sanırım yine benim de en memnun kaldığım yöntem

a8 ben de daha sonraki yaşlarımda da yüzmüş kılmış uğraşmak istemediğim için büyük ihtimalle en kısa zamanda iğneliye gideceğim. çok büyük bir yerde yaşamadığım için iyi olduğunu bildiğim tek bir yer var o yüzden bana tek çıkar yol orası gibi görünüyor

ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize ♡

2 haziran 2023 08:35

8. Kas usturasi +1 ama suslu once kucuk bir alanda dene killarini daha sert cikaricak mi. Benim cenemde birkac kalin kil var onlari tertemiz aliyor arttirmadi da. Yanaklarimdaki ayvalar da sertlesmedi. Amaa favori bolgemi yapmak gibi bir hataya dustum. Orada sac gibi cok yogun killar vardi ve ne kadar alirsam alayim hep kokleri belli oldu hic dokunmasaydim keske dedim. O nedenle ufak ufak bi deneyin. Her gun 5 dakikada tiras olmak gibi oluyor bi rutin haline geliyor.

2 haziran 2023 09:22

9. Nd yag lazeri deneyen var mı yüzde, ben bu aralar onu düşünüyorum. Alex ve diode bende de işe yaramadı.

2 haziran 2023 10:01

10. 1 kere lazerle sararttım sonrasında da iğneliye gittim. keşke iğneliye daha önce gitseymişim. 4 seans oldu ve tertemiz yaptı favorilerimi. Daha yaşınız çok küçük, iğneli yaptırın kurtulun. özgüveninizi zedelediğine değmez. Ücret olarak şimdilik hep aynı verdim çünkü 30'ar dakika gittim. Artık süreyi azaltabiliriz dedi, ücreti de azalacak bu şekilde. Ayda 1 kez gittiğim için değiyor bence.

2 haziran 2023 10:21