yüz temizleme cihazı ile mastürbasyon yapılır mı? ?

(link: https://www.trendyol.com/forever/cilt-temizleme-p-34912831 forever yüz temizleme cihazı) bunu alsam titreşimi ile vibratöre benzer bir etki olur mu ya da tahriş eder mi? şarjlı diş fırçaları da çok pahalı o yüzden merak ettim.

1. Oda arkadaşının dış fırçasıyla masturbasyon yapan süslü.. Is that You??

1 ağustos 2021 12:13

2. Diş fırçası ne alaka ya diye 3 kere okudum.

1 ağustos 2021 12:17

3. Oluyo. Bende a101 den aldığım cihaz var. Titreşimi ayarlabiliyo. Eşimin aklına geldi. Gayet iş görüyor troll değil.

1 ağustos 2021 12:17

4. Sapiklarrrr

1 ağustos 2021 12:21

5. Asıl böyle bir şey alacaksınız (link: https://ty.gl/hl8ppicgq Tik tik)

Urunu bilmiyorum fikir vermesi acısından

1 ağustos 2021 12:26

6. Hiç denemedim ama ben de almayı düşünüyorum süslüm.

Vajinal enfeksiyon olmaması için arada sırada yapman şartıyla duş başlığı da deneyebilirsin. O kadar güçlü bir orgazm yaşatıyor ki Niye o kadar elle uğraşmışım diyorsun :(

1 ağustos 2021 12:27

7. Oluyo süslü, etkisi de güzel bunların titreşim şiddeti de artirilabiliyor, yalnız hızından herhalde çok çabuk bitiyor, o yuzden bir süre kendinizi elleyerek yapıp sonlara doğru aleti kullanmanızı öneririm

1 ağustos 2021 12:29

8. şarjlı diş fırçası çok bilinen bir yöntem, niye şaşırdınız ki? yabancı sitelerde falan da bununla ilgili yazılar görürsünüz hatta.

link veren süslü mantıklı görünüyor ama 100 tl de vermek istemiyorum şuan ya.

son süslü duş başlığıyla yapıyorum hep ama duş dışında kullanacak bir şey arıyordum.

bunu alacağım o zaman, teşekkür ederim herkese.

1 ağustos 2021 12:31

9. süslü durexin vibratörünü alsana minicik bir şey parmak kadar fjgfkld saklaması da kolay. göz altı masaj aleti falan bile dersin.

1 ağustos 2021 12:38

10. 9. anonim dediğin (link: https://www.trendyol.com/durex/intense-delight-bullet-titresimli-vibrator-p-4382638?boutiqueId=574492&merchantId=370474 bu mu?) performansı iyi mi ya değer mi bu fiyata?

1 ağustos 2021 12:58