yüz yıkama jeliyle makyaj çıkartılır mı? makyajı da temizleyen yüz yıkama jeli önerisi?

evet süslüler, bu aralar bu konuda kafam karıştı. eskiden sadece misel suyla makyajımı yani bb kremimi temizleyip bırakıyordum. er geç bunun yanlış olduğunu anladım. artık yüz temizleme jeli kullanıyorum ama kullandığım 2 jelin de bb kremi temizlemediğini, gözeneklerimde kaldığını fark ettim. o yüzden misel sudan sonra yıkama jeliyle yıkıyorum ama misel su da tam temizlemiyor gibi geliyor. hiç arınmış, temizlenmiş hissetmiyorum. sizce makyajı iyi çıkaran bir yüz temizleme jeli kullanmak yeterli gelir mi yoksa misel su yıkama jeli kombosuna devam mı, çok fazla ürün kullanıp yüzümü tahriş etmek istemiyorum. makyajı iyi çıkaran yüz temizleme jeli öneriniz varsa benle paylaşırsanız sevinirim. cildim karma hassas, şuan kullandığım misel su garnier, yüz yıkama jelim ise lrp toleriane sensitive. denediğim swiss image yüz yıkama jeli de makyaj çıkarma konusunda başarısızdı

1. Yves rocherin papatya özlü yağını deneseniz makyajın arındığını hissederseniz, zaten jele bile ihtiyac kalmıyor ama ben bu yağ ile yıkayıp ipek yüz kesesi ve jel ile de yıkıyorum hem kese jel oldugu icin hassas tenimi tahris etmiyor,hem de cok güzel temizleniyor

8 haziran 2019 08:21

2. isana mavi yuz yikama jeli, makyaji mukemmel cikartiyor. bunun kadar iyi cikaran bir yuz yikama jeli kullanmadim avene, la rosche posay, sebamed vs. benim t bolgem yagli fakat ona ragmen baya kurutuyor, kuru ciltliyseniz onermem.

8 haziran 2019 08:48

3. Ben hiç misel su pamuk kullanmıyorum çünkü cildimi tahriş ettiğini hissediyorum. Herhangi bir jelle masaj yaparak uzun uzun yıkıyorum, temizleniyor bence.

8 haziran 2019 11:36

4. Ben sadece yves rocher yıkama jeliyle çıkartıyorum makyajımı. Arınmış hissediyorum

8 haziran 2019 12:58

5. Avene cleanance temizleme jelini kullanıyorum ama kuru ciltliysen önermem yüzünü çok kurutabilir

8 haziran 2019 14:15

6. Jel vs oneride bulunamayacagim ama banada cildiyeye gittigimde bioderma sensibio h2o yu yazip bunu tonik gibi kullan en son makyajini cikarinca demisti.

8 haziran 2019 18:12

7. Süslüler öncelikle hepinize çok teşekkür ederim.

Peeling kullanmıyorum son zamanlarda çünkü yüzüm hassaslaştı, belki fiziksel değil de kimyasal peelingleri deneyebilirim ama o da makyaj çıkarmak için olmaz, haftada 1 pütürler gitsin diye kullanabilirim.

Evet süslüler misel su yüzümde bir katman bırakıyor gibi hissediyorum zaten, en son misel su kullanacağımı sanmıyorum 😄

Dove sabunlarına gelecek olursam bir dönem kullanmıştım ve evet cildim düzelmişti, ondan sonraki dönemde sivilcelerim tekrar çıktığı zaman kullandığımda ise yüzümü mahvetti, daha kötü sivilceler çıkarır oldum. Ayrıca drugstore bir sabunun da cildin ph ına çok uygun olacağını düşünmüyorum, kaldı ki dovela yıkadıktan sonra arınmış olsa da biraz gıcır gıcır bir his bıraktığını ve bunun normal olmadığını düşünmekteyim.

Drugstore ürünleri lise yıllarımda çok kullandım ve kesin bir sonuç alamadım, o yüzden onları da kafamdan eliyorum sanırım.

Şuan kullandığım lrp toleriane sensitive jelden çok memnunum, cildimi düzelten yegane ürünü buldum, sizin de cildiniz hassassa öneririm. makyaj yapmadığım zamanlar bunu kullanmayı düşünüyorum. Önerdiğiniz ürünleri de araştırıp bakacağım. Çok teşekkür ederimm süslüler ❤️

8 haziran 2019 22:54