yıldız tilbe hakkında ne düşünüyorsunuz?kime aşık oldu bu kadar?

kızlar yıldız tilbe'nin özel hayatinı merak ediyorum. kime aşık olmuş da yazmış böyle şarkıları , özel hayatında nasıl biri diye. bi de ben yıldız tilbe'yi hep hani olur ya dizilerde,filmlerde pavyonlarda çalışan , hayatın sillesini yemiş , tecrübeli kadınlar onlara benzetiyorum. ben zaten böyle insanların hayatlarını , hikayelerini cok merak ederim. işte yıldız tilbe sanki o kadinların ünlü hali. siz ne düşunüyorsunuz hakkında ya da bildiginiz dedikodular var mi?

1. Daha dün bu aklıma düştü inanamıyorum süslü..

28 ocak 2022 21:39

2. a1 dimi ya. Kime yazmıs bu şarkıları , kim bu adamlar çok merak ediyorum.

28 ocak 2022 21:42

3. oha bilmiyo musunuz uzay heparı'ya aşıktı o dönem uzayla sezenin ilişkisi vardı yıldız sezen'in evinde yaşıyordu yetiştirilmek üzere, yıldız tilbe gecelik ilişki yaşadı çocukla sezenle yıldızın arası açıldı.daha 2-3 sene önce barıştılar kdjdj

28 ocak 2022 21:47

4. Ben de bilakis bu kadar abartilmasina anlam veremiyorum. Şarkıları ve sanatı tamam da kişiliğini ve tuhaf hareketlerini sosyal medya abarttı da abarttı. Kadın bariz bir şekilde junkie ve tavırlarına da fazlasıyla yansıyor bu durum. Yanlış anlaşılmasın sevilmesini garipsemiyorum. İlahe gibi büyütülmesini saçma buluyorum. Zaten nerede arabesk, bağrı yanık biri var o prim yapıyor ülkede. Herkes hayattan alacaklı ve yıldız tilbe gibi karakterler de onların iç sesi. .d

28 ocak 2022 21:51

5. a3 uzay heparı olayını bence medya abartıyor ya.

Çünkü konuk oldugu bi programda 2003 civarı o kadar aşik oldum ki kalbim duracaktı falan demis.

Hatta bazı şarkılar yazdim ben bu yaşta etkileniyorsam birileri intihar eder diye yırtıp attım falan da demis.

Uzay degildir yani tek.

28 ocak 2022 21:53

6. asya deli şarkıları var bence ya. Böyle şarkılar yazabilmek bilmiyorum bence aşıri yetenek isi.

bi de kadin kimseyi önemsemiyor ya o huyu seviliyor bence

28 ocak 2022 21:55

7. Uzay heparı için tek bir satır yazmadığını söylemişti. Delikanlımı eski kocasına yazmış, şarkıcı olmak istediği ve eşi desteklemediği için boşanmışlar. Onun dışında ama evlisini gerçekten evli bir adamın evinin karşısındaki otelde ağlaya ağlaya yazdığını söylemişti. Birden fazla kişiye yazılmış bunlar.

28 ocak 2022 21:55

8. Uzaya aşık değilmiş ki öylesine one night bişeymiş