yıldızname nasıl bakılıyor, daha önce baktıranlar deneyimlerini yazabilir mi ?

inanmayanlar boşuna yorum yapmasın

1. Süslü gerçekten yıldızname bakabilen insan sayısı çok çok az, onu biliyorum. Yoksa çoğu insan yıldızname bakıyorum diye sallıyo bi şeyler ama gerçekten bakabilen biri senin soyunu sopunu gelmişini geçmişini takır takır söyleyebilir

13 haziran 2022 00:05

2. anonim 2 ismini verebilir misin ben de izmirdeyim gitmek istiyorum

13 haziran 2022 00:25

3. oha süslüler ilk kez duydum inanamadım, istanbulda iyi bakan biri biliyor musunuz, parası neyse verelim

13 haziran 2022 00:54

4. Bana evli misin diye sordu mesela buna sinir oldum. Bakalım ne diyecek. A2 isim verir misin lutfen ?

13 haziran 2022 00:54

5. Ben de izmirdeyim kime baktırdığınızı söyler misiniz?

13 haziran 2022 01:10

6. Süslü izmirdeyim kim bu

13 haziran 2022 01:28

7. Ben de izmirdeyim kim

13 haziran 2022 01:41

8. anonim 2: "tüh keşke bayburt deseydim."

13 haziran 2022 01:47

9. bu ebcet hesabıyla yapılıyor galiba. o kağıda yazıkları o.

bi tatilde gazete vermişti yıldızname. 15 16 yıl önce. amcam da edebiyat öğretmeni. arapça- farsça biliyordu yani. böyle sırayla dalgasına bakmıştı. hatırladığım her tek şey bana bi ölümcül kazadan bahsetmişti, onu atlatırsam bir de hastalık onu da atlatırsam uzun yaşam. diyor demişti. baya dalga geçerek kahkahalarla dinlemiştik ama ben o ölümcük kazayı atlattım :( diğer hastalığın yaşını hatırlamıyorum.

13 haziran 2022 09:07

10. Ayy kızlar kadın bana iki evlilik mi geçirdin dedi bekarım hiç evlenmedim dedim. O zaman iki ilişki dedi, iki ilişki de yaşamadım :( tiriviri. Demek ki benimki işin erbabi değilmiş.

13 haziran 2022 13:55