yıllar sonra hayatıma birini almıştım ama şimdi o da gitti, nasıl güveneceğim birine yeniden ?

süslüler benim bir önceki ilişkim çok zorlu bir ilişkiydi, şiddet gördüm arkamdan iftira atıldı vs. vs. toparlanmam çok zor oldu. yıllardır hayatımın kıyısından köşesinden bile kimseyi geçirmiyordum, üç yıldır flörtüm bile olmamıştı. geçtiğimiz yaz iş yerinde tanıştığım biriyle bir şeyler yaşadık. başta iyi arkadaştık sonra işin seyri değişti. benim güven problemim olduğu için adını koymamıştık ama her anlamda sevgili gibiydik. ben işten ayrıldım kısa bir süreliğine ailemin evine geldim. ve burda sevgilisi olduğunu öğrendim, ben buraya geldikten tam bir hafta sonra kızla konuşmaya başlamışlar ve arkadaşıma söylediğine göre o kıza yazmak uzun zamandır aklındaymış, çok mutluymuş. ben bunları duyunca yıkıldım, yıllardır kimseye açmadığım kapılarımı ona açmıştım. kendime gelemiyorum bir kere daha sil baştan yapacak gücüm yok. bana bir yol gösterin ne yapmam gerekiyor

1. Süslüm güven problemin olduğu için adını koymamışsın ama sadakat beklemişsin?

3 aralık 2021 20:17