yıllardır bir türlü geçmeyen komedonlarım için roaccutane kullanmalı mıyım?

süslüler 13 yaşımda alnımda çıkmaya başlayan kapalı komedonlarımı 21 yaşıma geldim ama kullanmadığım krem, jel, hatta antibiyotik bile kalmadı lakin bir türlü geçiremedim, hatta sadece alnımda olan komedonlarım şuan tüm yüzümdeler. onlarca hatta yüzlerce minik pütür var yüzümde ve bazı ışıklarda aşırı belli oluyorlar, artık psikolojimi de etkilemeye başladılar. bugün gittiğim doktora da aynı bu şekilde anlattım ve sivilce hapı kullanmak isteyip istemediğimi sordu. ben istedim ama roaccutane kullandıktan sonra yeniden yüzüme doluşurlarsa diye çok korkuyorum. komedon şikayeti için kullananlar varsa sonuçlarını yazarsa çok sevinirim. ya da farklı bir yolla komedonlarından kurtulan varsa, nasıl kurtulduğunu yazabilirse çok teşekkür ederim.

1. Selam süslü, ben de senin yaşında kullandım, 35 yaşındayım bir daha regl dönemi çıkan tek tük sivilceler dışında sivilce sorunu yaşamadım, bir zararını da görmedim. Ama roaccutane kullanırken her ay tahliller olman ve bir çok şeye dikkat etmen gerekiyor, doktorun sana bilgi verir zaten

28 eylül 2018 20:36

2. asit kullanımını rutininize ekleyerek kurtulabilirsiniz belki süslüm bi araştırın isterseniz... youtubeda “naturally serein” diye bi kanal var asitlerle ve doğal yağlarla ilgili videosu var izleyebilirsiniz

28 eylül 2018 20:44

3. roaccutane kocaman sivilceler yapıyor sonunda da bu sivilcelerin yerine sivilce izleri kalabiliyor, çukur şeklinde. hiç gerek yok. beslenme şeklinize dikkat edin. seyreltik elma sirkesi veya limon suyu deneyebilirsiniz. ama seyreltik... internette videoları var.

29 eylül 2018 01:59

4. Hepinize çok teşekkür ederim, 3. anonim süslü sayenizde çok güzel bir kanal keşfetmiş oldum ayrıca teşekkür ederim :)

29 eylül 2018 10:30

5. ben 3. anonim rica ederim süslüm o kadar yararlı bi kanal ki herkese anlatmak söylemek izletmek istiyorum umarım faydasını görürsün :)

29 eylül 2018 17:02

6. suslucum hep roaccutane yeni sivilce cikartip iz biraktiriyor diye aniliyor ama kesinlikle oyle degil dogru dozda kullanildiginda. ben micro doz tedavisi aliyorum 6 ayi gecti tum sivilcelerim gecti ve hic artmadilar, doktoruna bu konuda kesinlikle danismani tavsiye ederim (ben iki gunde bir 10 mg tablet kullaniyorum, literature gore gunde kilon kadar kullanabilirmissin, cogu doktor agir dozda vermeyi tercih ediyor)(gizlinot: 50kiloyum)(gizlinot: 50mg kullaninca yan etkileri korkunc olur)

29 eylül 2018 20:10

7. Gerçekten çok güzel bi kanal ben de tavsiye edeceğim tüm arkadaşlarıma :) son anonim süslüm sizin gerçekten bayağı düşük dozmuş öyle olunca yan etkileri de çok hafif olmuştur sanırım,bakalım doktorum bana günde kaç mg dozu uygun görecek bilmiyorum, çok teşekkür ederim yanıtınız için :)

29 eylül 2018 20:32