yağlı saçlara şampuan önerisi?

merhaba şu anda loreal 3 kil şampuanı kullanmaktayım. memnundum aslında ama saç dibimde kepeklenme yapıyor bir süredir, pis bir görüntü oluşuyor 24 saat geçmemesine rağmen. neredeyse tüm market şampuanlarını kullandım ama hepsi aynı sonuç maalesef. saçlarım gür, kalın telli ve yağlı. aslında sağlıklı saçlarım var fakat çabuk yağlanıyorlar. biraz daha bütçeli bir ürüne yönelmek istiyorum. toni guy, john frieda, ogx olabilir. normal saçlar için bu skalada memnun kaldığınız şampuanlar nelerdir süslüler? teşekkürler.

1. istediğin skalada değil ama bunu kullanıyorum ben memnunum (link: https://www.watsons.com.tr/p/pantene-micellar-sampuan-500-ml-28717?gclid=Cj0KCQjw0pfzBRCOARIsANi0g0tYo0EM_-lFzxBx6KBD9r7nVxK0HlPFXtlPT1GgK2HtjvkKcSDgcm4aAuFSEALw_wcB pantene)

9 mart 2020 22:03

2. sebamed anti dandruff, yağlanmayı da bir tık geciktiriyor.

9 mart 2020 22:06

3. Çilekli Herbal essences

9 mart 2020 22:09

4. Hazır herbal essences yüzde elli indirimdeyken bence çilekli ve naneli şampuanına bir şans verebilirsiniz.

9 mart 2020 22:16

5. panteneden uzak durun demeye geldim. deli dehşet kepekli saçlarım vardı ergenliğimden beri head n shoulders kullanıyordum sıkıntısızdı. sadece ama sadece 1 kere pantene kullandım mecburiyetten ve şuan naparsam yapayım kepekten kurtulamıyorum saç diplerim kabuk kabuk. halen aklım almıyor tek şampuanlamayla nasıl olur diye. ama pantene market şampuanları arasındaki en leşi bence. (daha önce gliss de kullandığım olmuştu arada. sorun yaratmadı ama şuan hiçbir şey fayda etmiyor)

9 mart 2020 22:28

6. Bıttım sabunu