yağları her taraftan pörtleyenler neden crop giyiyor ki?

bugün yolda bir kadın gördüm de. bildiğiniz 150 cm boyunda ve muhtemelen 70-80 kg bir şey yani. ve crop giymişti. tüm yağları fırşkırmıştı kat kat duruyordu resmen. hani güzel olacağım diye giyiyorsa çok çirkin ve zarafetten yoksun görünüyor açıkçası. bir çok kilolu kadın gördüm aşırı iyi giyinen ve çekici görünebilen. ama bu vücut yapısında crop giyen bir kadın resmen itici olmak için giyiyor gibi geliyor bana. yani motivasyonunu anlayamıyorum.

1. cevap çok basit: sana ne

tekrar et: bana ne

13 eylül 2021 13:40

2. Baska tarafa bakin, sizi ilgilendirmiyor sonucta.

13 eylül 2021 13:42

3. Sana ne amk sen giyme istemiyorsan.

13 eylül 2021 13:43

4. yağlı cropcular damlamış hemen. bari giyecekseniz kilo verin de giyin. hem sağlıklı olursunuz hem de güzel görünürsünüz.

13 eylül 2021 13:46

5. size itici geliyorsa kafanızı başka yöne çevirebilirsiniz. insanların giyecekleri kıyafetler için sizden icazet alıp, evlerinden öyle çıkmaları mümkün değil çünkü.

13 eylül 2021 13:47

6. Banane mığğğg

Aklıma Hürrem Sultan geldi fazla edit izliyorum da.

Neyse ben de diyeyim sana ne gerçekten ?

13 eylül 2021 13:47

7. Ben de beğenmiyorum ama başka tarafa bakıyorum görünce. Hem kendi göz zevkim için hem karşı tarafı rahatsız etmemek için. Ben de kiloluyum bu arada ama asla benim tarzım değil kilolarımla aşırı barışık giyinmek. Herkes istediğini giysin bizene...?

13 eylül 2021 13:55

8. Bence de estetik bir görüntü değil ama bana ne? Canı giyinmek istemiş giyinmiş🤷🏻‍♀️

13 eylül 2021 13:58

9. bence de güzel değil ama bana ne +1 gerek yok yani boşver neyi merak ettin :d

13 eylül 2021 14:10

10. aklıma melis ateş geldi. o da böyle giyinip kendini çok güzel sanıyor jsjsjsjsj zamanında 70 kiloları gördüm ve böyle saçma sapan giyinmedim, diyetimi sporumu yaptım kilomu verdim öyle giyindim. bu şekilde dolanan kızlar genelde keko oluyor zaten.

13 eylül 2021 14:19