yaşamaktan zevk almıyorum ?

bomboş yaşıyorum. 26 yaşındayım, memleketime atanmak gibi bir hata yaptım. küçük bir ilçe. iş-ev arası mekik dokuyorum. eve geliyorum odadan dışarı çıkmıyorum. dışarı sadece markete gitmek için çıkıyorum. beni sevdiğini düşündüğüm insanın aslında hiç sevmemiş olduğunu öğrendim bugün. kiminle tanışıp konuşsam kısa sürüyor. ve o kişiler benden sonraki ilk ilişkilerinde ya evleniyor ya nişanlanıyor. ben ise dört duvar arasındayım. şu an ev misafir dolu. ben ise yorgan altından çıkmıyorum. insan yüzü görmek istemiyorum. odadan çıkıp defolun gidin bu evden dememek için zor tutuyorum kendimi. yavaş yavaş kafayı yiyorum. bunları neden buraya yazıyorum bilmiyorum

1. Depresyona girmişsin süslüm :( . Doktora gitmende fayda var.

8 ocak 2023 15:53

2. Süslü çok acil bir hobi edinmeye ihtiyacınız var. Resim olur, müzik olur. Kendinize odaklanmanız gereken ve buna fırsat bulabilecek olduğunuz bir dönem bence. Öyle düşünün.

8 ocak 2023 15:53

3. Maddi şeylere yönel süslü. Ailenin evindeysen tokiye gir? Araba al ? Kullanmayı öğren.

8 ocak 2023 15:55

4. Önce 1 aktiviteyle başla, eskiden sevdigin ama şu an zevk almadığın bir aktivite olsun.bu aktiviteye başlarken hedefin zevk almak değil, sadece yapmak.sana bunları söyleten ve hiçbir şey yaptırmayan şey depresyonun.

8 ocak 2023 16:05

5. Bi kere yaşadığını ve 26 yılını harcadığını hatırlaman lazım, bence de araba al kullanmayı tam öğrenmeden sapla bi duvara küçük bi kriz yaşama sevinci için tetikleyebilir.. Geyik bi yana umarım bi yerden tutunursun ss boşver milletle kıyaslamayı kendini eğlendir

8 ocak 2023 16:06

6. Çok teşekkür ederim. İnsanın konuşacak birinin olması ne büyük bir lüksmüş. Dayak yemiş gibiyim. Ruhum çekilmiş gibi hissediyorum. Hiç böyle olmamıştım.

8 ocak 2023 16:13

7. bence kendini şımartmalısın. bana hep çok iyi gelir. kendince lüks saydığın, uzun zamandır gönlünü çelen şeyleri al kendine. (doktora görün denmiş zaten, onu geçtim)

9 ocak 2023 11:20