yabancı arkadaş edinme yolları?

ingilizce öğrenmek için hem de ingiltere’ye gitme durumum olursa orada bir arkadaşım olsun diye ingiltereden arkadaş edinmek istiyorum. sadece ingilizcemi geliştirmek için arada bir konuşsam bile yeter. nasıl böyle arkadaş edinebilirim?

1. Belki pen pal yardımcı olabilir, baya internet sitesi var bununla ilgili.

29 ağustos 2019 23:42

2. Süslü seviyen ne? Soruya ek olacak ama a2 gibi temel seviye bilen biri de sohbet edebilir mi sizce bu tarz uygulamalardan

29 ağustos 2019 23:43

3. A2 de günlük konuşmalar yapılabilir, yavaş konuşarak sözlü iletişim de sağlanabilir. Bu yüzden çekince olmasın, kaldı ki yabancılar İngilizce öğrenmeye çalışan kişilere çok yardımcı oluyorlar.

29 ağustos 2019 23:51

4. pen pal +1

cok guzel arkadaslarim oldu pen pal sayesinde.

29 ağustos 2019 23:55

5. Üniversitedeyken interpals kullanıyordum. Ama yabancıdan çok türk mesaj atıyor. Fas, tunus, cezayir taraflarından da aşırı ilgi var türklere karşı. Sen ingiliz birilerine yazarsan konuşabilirsiniz ama.

30 ağustos 2019 00:00

6. Pen pal indiriyorum süslüler umarım benim kahrımı çekecek bir ingiliz bulabilirim :d

30 ağustos 2019 00:03

7. Hello talk kullanin. On numara uygulamadır.

30 ağustos 2019 01:01

8. Ben instagramdan bulmuştum. Bir dizi hayran sayfasına mesaj atmıştım sonra adminle arkadaş olduk bunu da deneyebilirsiniz. Ama ingilterede yaşadığını nereden anlayacaksınız onu bilemiyorum.

30 ağustos 2019 19:47