1. yok süslüm litvan. ara ara türklerden fazla hazzetmediği hissini aldım ve artık şey diye düşünmeye başladım. ya hoşlanıp da bunu kabullenemediği için gel gitli tavırlar yapıyor ve anlamadığım tarafı da ben yazmayınca da türkçe kelimeler öğreniyor bana yazıyor. baya bir şey araştırıyor yani. bi de dedim heralde düz mantık turkish girls falan diye arattı dsfgjsfd bi hıyar da geldi kıskandırılmayı triplenmeyi severler gibi bi şey yazdı sdfgjsdfgks bayılcam artık
- süslü
- bürokrasi
- diğer
- linki kopyala
- şikayet et
yabancı biriyle ilişki? allah aşkına nedir bu 30 karakter saçmalığı?
selamlar, kısa bir süredir yabancı biriyle konuşmaya çalışıyorum. daha önce de deneyimlerim olmuştu fakat bu tarif edemeyeceğim bir tuhaflıkta. başta hoşlandım, birbirimize karşı ufak kıskançlıklar hatta çoğu zaman onun daha çok kıskançlıkları oldu. belki başlangıçtaki bir türk erkeğinden bile beklenmeyecek şeylerdi. fakat şimdi hislerime dayanarak söylemem gerekirse iş ilkokuldaki sevdiğin kızın saçını çekme olayına dönmüş gibi hissediyorum. önce tarif edemeyeceğim şekilde yoruyor, tamam diyorum herhalde nefret ediyor benden sonra yaptığım şeylerle mutlu oluyor ve benden daha fazlasını beklediğini de söylüyor. önce vuruyor, sonra seviyor gibi sanki. olaya o da insan ben de, düz erkek modunda bakıyordum fakat artık bu nedir diye diye deneysel bi hala dönmeye başladı benim için. yabancılarla ilişkide benim kaçırdığım bir nokta mı var yoksa herkes gibi kişilik durumu mu bu beni aydınlatın güzel süslülerim ya baydım artık fkgjsdg kendisi litvan bu arada yardımcısı olacaksa eğer.
- cevaplar
- linki kopyala