yakın arkadaşımın evli olduğu halde yazan eski sevgilileri arkadaşımın güzel olduğunu mu gösterir yoksa ilgi delisi mi?

eski sevgilileri evli olduğunu biliyor. ben bunlardan ikisini tanıyorum yakın olarak. bana devamlı arkadaşımı soruyorlar görüştüğümüzde. ikisi de mail atmış. hemen hemen aynı şeyleri yazmışlar. ona insan olarak çok değer verdiklerini, hayatı ile ilgili problem yaşarsa istediği her zaman destek olacaklarını filan söyleyen şeyler. bu kişiler farklı zamanlarda mail attılar. arkadaşım bana asla söylemedi bu arada. eski sevgilileri söyledi. ikisine de aynı cevabı vermiş. teşekkür etmiş sadece. ama evli olan bir kişinin bir cümle bile olsa cevap vermemesi gerektiğini düşünüyorum. bu arada belki başkaları da iletişim kurmaya çalışıyordur, ben ikisini tanıdığım için biliyorum sadece.  bunun dışında ne zaman dışarı çıksak, ortama bir erkek gelse falan hemen ona ilgi göstermeye başlıyorlar, üniversitedeyken de böyleydi bu. ben artık bu kız bir göz kaş haraketi falan mı yapıyor dşye düşünmeye başladım. isterseniz kıskanıyorsun diyin ama gerçekten bu kadar sık olması falan tesadüf olamaz gibi geliyor.

1. Saçmalamayın. Herkes kötü ayrılmak zorunda mı belki kötü ayrilmadilar ve arkadaş olarak görüyor öyle. hiç hoşlanmadım bu yazıdan. Arkadaşınıza sorun ya da eski sevgilileri arkadaşınız mi normal bir şekilde sorun niye yaziyosunuz diye. Ki öyle kötü bişey de yazmamışlar

7 ocak 2022 15:03

2. ARKADAŞINIZIN TİPİ NASIL ÇOK MERAK ETTİM.

7 ocak 2022 15:05

3. Kesinlikle tesadüf olamaz tabi ki. Arkadaşınız çok güzel ve demek ki insanlarda unutulmayacak bir etki bırakıyor. Dikkat çekici bir aurasi var demek ki.

Yazdıklarınızdan kıskançlık akıyor maalesef siz de burada ne kadar kıskanmıyorum derseniz diyin şu yazdıklarınıza, kullandığınız üsluba bakılırsa kıskançlık paçalarınızdan akıyor gibi.

7 ocak 2022 15:09

4. Sizin kiskancliktan kudurdugunuzu gosterir ancak. Kudurun.

7 ocak 2022 15:12

5. Kadının ne suçu var ya? Ben gelen maile yanıt atmamayı çok ayıp buluyorum. Eski sevgilileri unutamamış olsa bile mailde kötü bir şey dememişler. O da gayet normal şekilde teşekkür ederim demiş. Bunu size taşımayıp dedikodu yapmaması da güzel. Demek ki kayda değer bile görmemiş bu olayı, gereksiz anlam bulmaya çalışmamış. Arkadaşınızdan ben bile etkilendim.

Benimde bir arkadaşım böyle. Tek fark benim arkadaşım baya iki kişiyle aynı anda görüşüp beraber oluyor ve ikisi de arkadaş olan bu erkek kişileri aldatıldıklarını bilmelerine rağmen kıza teşekkür ediyordu. Yani sextingleri, nudeları, aldattığı insanlar her şeyi ortaya saçıldı da sevgilisi ayrılmadı kızdan mesela. Kızmadı bile aldatıldığına. Bazı insanların böyle bir aurası var. Herkes bu kıza karşı böyle, ben de mesela onunla konuşmamayı hayal bile edemem. Bazı insanlar böyle yani

7 ocak 2022 15:41

6. Evlendi gitti niye hala ona ilgi gösteriyorlar o artık evli zatennn bi ortamda vs herkes sana baksın sen birini bul istiyorsun dimi soru sahibi

7 ocak 2022 15:42

7. bağ koparma mı yaptı yoksa jgjhggh

7 ocak 2022 15:45

8. Düşünsenize arkadaş sandığınız biri gelip burada sizin dedikodunuzu yapıyor, hatta eski sevgilinizde de dedikodunuzu yapıyor, evli olduğunuz için size atılan mesajlardan sizi sorumlu tutuyor ve sizi yargılıyor. Kıskançlığını kendi içinde yaşayamıyor bir de sosyal bir platforma taşıyor. Sizs mesaj atıyolar diye sizi ilgi manyağı yapıyor. Sizinki kıskançlık boyutunu da geçmiş, kıskançlık normal bir duygudur ama haset değil

7 ocak 2022 16:05

9. Bana böyle bir mail gelse cevap vermem şahsen. Kocama gelse onunda cevap vermesini istemem. Ama mail gelmesinde kadının ne suçu var? Sadece cevap vermesini uygun bulmadım ama o benim şahsi tercihim herkes tercihlerine göre yaşar. Adamların attığı maili de iyi niyetli değil manidar buldum açıkçası.

7 ocak 2022 16:11

10. Burdan istediğin desteği alamazsın çünkü soru cevap eskisi kadar deli kaynamıyor. Bir de ağlayarak günlüğüne yazmayı dene

7 ocak 2022 16:47