yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    6 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    yakın arkadaşımla kavga ettim ve söylediğim lafın çok ağır olduğunu, benim rezil biri olduğumu söyledi sizce lafımı hak etmiş mi?

    bu aralar zaten hep aramızda tartışma çıkıyordu bu da son damla oldu. aramızdaki ilişki tamamen bitti diyebilirim yani. kendisi açıkça söyleyeyim aşırı özgüvensiz, ve aşırı kıskanç biridir. kavganın nasıl çıktığından bahsedeyim. 2 yıldır sevgilisi vardı, sevgilisi normal şekilde bir kızla dersle ilgili konuştu diye kıza orospu falan demiş bunu bana da övünerek anlattı. ben de bu kadar da olmaz artık ya abartmışsın dedim. biraz kendine güven artık ortaya bir şey yok ve gidip istediğin kişiye sırf kıskandığın için orospu falan diyemezsin dedim. ilk tartışma burdan çıktı. 1 ay sonra gene konuşmaya başladık, orda da kavga çıktı. ama o arada sevgilisiyle ayrılmıştı ve fake hesap açıp başka biri gibi onunla konuşup sevgilisi var mı falan diye gözetliyordu. hatta hesapa başka tanıdığı birinin fotolarını falan atıyormuş bunu sonradan öğrendim ve o fotolara shop yapmamı bile istemişti bu işe beni karıştırma demiştim. üstelik kavga ettiğimiz zamanlarda tek yaptığı sevgiliden bahsetmekti, ne bana nasılsın diye sordu ne de beni merak etti. hep kendinden bahsetti. bana da artık gına geldi bıktım sevgilinden ya yeter dedim ve bana da dedi ki "biliyor musun eski sevgilimi bile senden daha çok seviyorum". ben de dedim ki "madem daha çok seviyorsun o zaman ona fake hesaptan yazmayı bırak ve düşük özgüvenini, kıskançlığını bırak; belki sana geri döner" dedim. o da "sen rezil biriymişsin, sakın bir daha benle konuşma, ağlattın beni" falan dedi işte. sizce söylediğim laflar ağır mı ve ben haksız mıyım? açıkçası haksız olduğumu düşünmüyorum ama fikrinizi merak ediyorum.

    1. Keşke senin kadar açık sözlü olabilseydim ya. Hayatım bambaşka olurdu. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama aferin kız.

    11 ocak 2022 23:51

    2. Bence arkadaşınız daha ağır lafları hak etmiş siz yine insaflı davranmışsınız

    11 ocak 2022 23:53

    3. Aferin kız valla takdir ettim. Buraya arkadaşının dangalaklıklarını şikayet edenlere zaten hep bunu yapmasını tavsiye ediyoruz. Hiç kafaya takma, hakettiğini vermişsin.

    11 ocak 2022 23:58


    4. arkadaşın manyakmış iyi etmişsin arkadaşlığını bitirerek. umursama çok iyi demişsin yoluna bak. seni daha aşağıya çekerdi. üzüm üzüme baka baka kararır. 

    11 ocak 2022 23:59

    5. A1 ikimiz de 20 yaşındayız. Açıkçası normalde böyle değilimdir ama sinirlenince delirdim artık pat pat söyledim suratına.

    12 ocak 2022 00:01

    6. Cidden kızın yüzüne "orospu" mu demiş ya... Gerçekten insanlardan çok korkuyorum.

    12 ocak 2022 00:10