yakın arkadaşımla sexting yaptık?

yıllardır tanışıyoruz, birbirimizin özel hayatlarını bile biliriz, şu an ikimiz de yalnızız. tanıştığımız ilk günden beri aramızda bir çekim vardı. ben hissediyordum o da belli ediyordu. dün gece sıradan muhabbet ediyorduk, whatsappın yeni kaybolan fotoğraf özelliğiyle saçma sapan fotoğraflar atıyorduk birbirimize, bir anda saçların yüzün çok güzel yazdı iltifatlaşmalar teşekkürler derken konu çok derinleşti, kendimi bir anda sextingin ortasında buldum, işin tuhafı konuşmanın devamı da geldi. oldu bitti olmadı yani, en son saat 6 buçuk olmuş halâ iltifatlar güzel sözler ediyordu. uyandığımdan beri cesaret edip whatsapp a giremiyorum ve duygusal bir beklentisi oluşmasından çok korkuyorum çünkü hem duygusal hem tensel çekim hissetsem de asla bir ilişkim olsun istemiyorum. nolur bana akıl verin kafam çok karışık bugünden sonra nasıl davranmalıyım?

1. Neden ilişki istemiyorsun süslü belki cidden güzel yerlere gidecek duygusal ya da cinsel. Herkese karşı hissedilmiyor kendinizi geri çekmeyin bence akışına bırakın :d

28 ağustos 2021 21:11

2. A1 bu fikrin ne kadar çekici geldiğini tahmin bile edemezsin ama onu beklentiye sokmaktan korkuyorum :(

A2 bir önceki ilişkim çok korkunçtu, zorba herifin tekiydi çok fazla baskıya maruz kalıp zor kurtulduğum için şu an ilişki kelimesi bile tüylermi ürpertiyor

28 ağustos 2021 21:15

3. Anonim 2'ye katılmaktayım. Zaten bundan sonra ya ilerler ya da biter. Bir şey yokmuş gibi davranmaya çalıştıkça garip bi soğukluk hissettirirsiniz karşı tarafa diye düşünüyorum. Ve biliyor musunuz, erkeklerin önemli bi kısmı bu kadar takmıyor. Siz ne yapacağım diye kafayı yerken ve belki bi tutam pişmanlık yaşarken bir de bakarsınız karşı taraf inanılmaz şuursuz. Veya siz karar vermek için kıvranırken bir bakarsınız o dünyadaki en kolay şeymiş gibi karar verip her şeyi kendince uygun kıvama getirmeye çalışıyor.

Erkekler işte...

28 ağustos 2021 21:18

4. Duygusal bir şeye dönüşeceğini sanmıyorum böyle bir duruma işaret eden bir şey yok. Fb ya da fwb'ye dönüşür. Bence siz de bir ilişkiye dönmeyeceğinin farkındasınız ve sevgili olmak yerine fwb, fb olmaktan korkuyorsunuz. Hep birbirinize açık kapı bırakmışsınız, şimdi boşluğa düşünce de birbirinize fırsat vermişsiniz gibi olmuş ama dediğim gibi beklentiler farklı. Arkadaşlık, yakınlık cepte zaten üstüne bir de cinsellik eklenirse karşı tarafa rahat gelir bu. sevgili olalım demez fwbliğe evirmeye çalışır gibi geldi bana. Niyeti sevgili olmak olsa bunu sexting ile göstermezdi diye düşünüyorum.

28 ağustos 2021 21:19

5. Asya süslümü okuyunca, hakkaten dedirtti. Şimdi de Asya süslüme katılıyorum .d

28 ağustos 2021 21:24

6. Ben de sana katılıyorum (yazar: hanimeli) :)

28 ağustos 2021 21:28

7. @Asya süslü umarım dediğin gibi duygusal bir beklentisi yoktur çünkü sadece sextingde kalsa benim için problem değil ama gece sabaha kadar romantik romantik konuşup ileriye yönelik planlar yaptı, yani ileriye yönelik derken mesela ben kamp yapmak istiyordum muhabbet arasında bahsetmiştim önceden, Eylül sonu gibi müsait olursan şuraya gidip kamp yaparız gibi birkaç şey

28 ağustos 2021 21:30

8. Kafam baya karışık, net yazamamış olabilirim süslüler kusura bakmayın

28 ağustos 2021 21:31

9. Sexting derken süslü baya s.k beni tarzında bir şey miydi? Birden içinde buldum dediğiniz için sordum. Eğer böyleyse sıkıntıymış ya arkadaşlık da devam etmez ki. Takılın bence duruma göre sevgili olur veya salarsınız birbirinizi

28 ağustos 2021 21:48

10. Ay yok süslü açıkçası ikimiz de o kadar açık konuşmadık. Önce o iltifatları yoğunlaştırdı, ardından sanırım artık söylemenin zamanı geldi seninle şunu yapmayı çok isterdim gibi bir şey söyledi. Ben çok sert tepki vermeyince resmen kumar oynadım, bu kadar açık konuşmanın sonunda seni kaybedebilirdim dedi. Ben çocuk değiliz falan deyince devamını getirdi işte

28 ağustos 2021 22:28