yakın arkadaş sorunsalı

süslüler merhaba.benim bir arkadaşım var hatta görünüşte arkadaştan öteyiz.çocuklkuğumdan beri tanıyorum aynı okullarda okuduk ailelerimizde tanışıyorlar fakat bazı şeyler ters gidiyor.ben hiçbir zaman böyle düşünüp günahı almakta istemiyordum ama artık tak etti.sorun şu ki ben ne zaman kötü durumda olsam ki bu bahsettiğim şeyler eften püften değil ciddi anlamda hayati şeyler dahi olsa onu yanımda bulamıyorum.çok daha uzak arkadaşlarım yazıyorlar ne yaptın nasılsın diye o yazmıyor.örneğin geçen ay ameliyat oldum hastaneden taburcu olana kadar yazmadı haberi olmasına rağmen en son şey yazmış iyi hadi yine iyisin bunuda atlattın falan.tamam belki tarzı budur diyebilrsiniz ki bende derdim ama yakın olduğumuzdan diğerlerine karşı tavrınıda biliyorum, bambaşka.sevgilisi olur bana söylemez ama ayrıldığında mutlaka saatlerce dinlerim onu.yeni bir şey olursa hayatında en son benim haberim olur.ve ben ne zaman yeni bir şeye adım atsam hep hevesimi kıracak şeyler söyler ve en kötüsü benim bi tık daha başarılı olduğum bi konu oldu sebepsizce benimle 4 ay küs kaldı bunu aştık ama ara sıra hala aklıma geliyor yediremiyorum kendime hayatımın en zor döneminde benden sebepsizce uzak olmasını.10 yılı aşkın bir arkadaşlık silip atamıyorum ama bu durumada tahammülüm yok artık gerçekten hafiflemek istiyorum.bu durumda kalan süslüler varsa bana yardımcı olabilir mi? gerçekten çokaradayım.

1. ilk anonim, çok haklısın bu son raddeydi sanırım artık dediğin gibi olacak teşekkür ederim yanıt için.

ikinci anonim, konuşmayı denedim açıkça yüzüne söyledim ama inkar etti niye böyle düşünüyosun ki öyle bi şey yok diye 1 hafta farklıydı sonra tekrarladı son kez düşünüyorum ama sanırım bitecek.yanıtın için çok teşekkür ederim.

üçüncü anonim, öncelikle başın sağolsun Allah sana ve sevdiklerine uzun ömürler versin.öyle haklısın ki insan o günde arıyor yanında bunun konusu bile olmamalı.çok teşekkür ederim yanıtladığın için.

29 ocak 2017 21:16

2. 21,06 da yazan sevgili anonim, çok çok benzer durumlar hakikaten insan kıyamıyor ama bir noktada zarar veriyorsa bitirmek gerekmiş bende bunu anladım.inşallah daha iyi insanlar çıkar seninde karşına :)

29 ocak 2017 21:18

3. Bazen insan birine bir hata yapar, hatasının hesabı sorulmaz. Sonra aynı kişiye tekrar hata yapar tekrar hesap sorulmaz. Hep yanına kar kaldıkça o insana karşı eskisi kadar ince yaklaşmaz. Muhtemelen artık uzun yıllar olan bu birikimle size özen göstermek istemiyor. İpler bu kadar elden gittikten sonra tekrar eski haline de dönmez. Değersiz hissetmek işten bile değil bu durumda yerinizde olsam daha da üstelemeden arayıp sormam. Değer verirse o toparlamaya çalışacaktır ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum, sanmıyorum.. Bu sorunun sizde değil ilişkinin dinamiklerinde bence

29 ocak 2017 21:26

4. çok haklısınız ve şöyle söyleyeyim yine zor bir süreçte olduğumu bile bile son konuşmamızın üzerinden 18 gün geçmiş.dediğiniz gibi zamanla insan alışıyor heralde.üzülmüyor değilim ama böyleside ne arkadaşlıkta ne de diğer ilişkilerde yoruyor insanı.çok teşekkür ederim yanıtınız için : )(yazar: vanilya )

29 ocak 2017 22:13