yakın arkadaş sorunsalı
süslüler merhaba.benim bir arkadaşım var hatta görünüşte arkadaştan öteyiz.çocuklkuğumdan beri tanıyorum aynı okullarda okuduk ailelerimizde tanışıyorlar fakat bazı şeyler ters gidiyor.ben hiçbir zaman böyle düşünüp günahı almakta istemiyordum ama artık tak etti.sorun şu ki ben ne zaman kötü durumda olsam ki bu bahsettiğim şeyler eften püften değil ciddi anlamda hayati şeyler dahi olsa onu yanımda bulamıyorum.çok daha uzak arkadaşlarım yazıyorlar ne yaptın nasılsın diye o yazmıyor.örneğin geçen ay ameliyat oldum hastaneden taburcu olana kadar yazmadı haberi olmasına rağmen en son şey yazmış iyi hadi yine iyisin bunuda atlattın falan.tamam belki tarzı budur diyebilrsiniz ki bende derdim ama yakın olduğumuzdan diğerlerine karşı tavrınıda biliyorum, bambaşka.sevgilisi olur bana söylemez ama ayrıldığında mutlaka saatlerce dinlerim onu.yeni bir şey olursa hayatında en son benim haberim olur.ve ben ne zaman yeni bir şeye adım atsam hep hevesimi kıracak şeyler söyler ve en kötüsü benim bi tık daha başarılı olduğum bi konu oldu sebepsizce benimle 4 ay küs kaldı bunu aştık ama ara sıra hala aklıma geliyor yediremiyorum kendime hayatımın en zor döneminde benden sebepsizce uzak olmasını.10 yılı aşkın bir arkadaşlık silip atamıyorum ama bu durumada tahammülüm yok artık gerçekten hafiflemek istiyorum.bu durumda kalan süslüler varsa bana yardımcı olabilir mi? gerçekten çokaradayım.