yakın bir erkek arkadaşıma cinsel çekim duyuyorum?

soru yorumda

1. Çoktandır yakın olduğum erkek bir arkadaşım var. Hatta geçen sene kendi yakın kız arkadaşlarımla tanıştırdığım zaman bir tanesini hoş bulduğunu söylemişti. Sanırım kıskanmıştım ve bu belli olmuştu. O da neden böyle davrandığımı bilmiyorum deyince iki seçenek var: ya benden hoşlanıyorsan ya da kız arkadaşını kıskandın sadece demişti. Ben de bilmiyorum diye cevap verip bu konuyu bir daha açmamıştım konu kapanmıştı. Daha sonrasında yurt dışına gitti uzun süre beraber değildik. Bu sene benim ile ilgili bir olayda friendzone hakkında konuşurken geçen sene böyle bir şey olmuştu diye konuştuk. Baştan beri abim gibi çok yakın başka bir şey düşünmediğim bir erkek arkadaşım olarak görmedim zaten seni dedim. O da zaten bu yaşlarda böyle oluyor benim için de öyle mesela x ile de öyle diye başka bir kız arkadaşını örnek verdi. Çekinmediğim için rahat konuştuğum için doğru söyle geçen sene sen de beni friendzonelamıştın değil mi dediğimde hayır zaten seni çok yakın arkadaşım olarak görüyorum demiştim dedi. Velhasıl bunlar ayrıntılar olay şu: birbirimize eski sevgililer karşı cinsle iletişimlerimizi hep anlattık akıl aldık hatta o bu aralar birilerini anlatıyor ama olmuyor vesaire. Ama ben bu çocuğa karşı cinsel ve emin olmamakla birlikte duygusal (çünkü biri ile birlikte olursa kıskanabilirim) bir şeyler hissediyorum. Arada sırada rüyamda öpüştüğümüzü seviştiğimizi görüyorum. Ne yapabilirim? Bazen bu duruma canım sıkılıyor. Neler yapılabilir?

9 kasım 2019 14:32

2. Cevabınız için teşekkür ederim anonim 2. Zaten o da bu konularda net olmak gerekiyor senin böyle açık olmanı iyi bulmuştum demişti geçen sene için. Ama hoşlanıyor muyum ona emin değilim sanırım ben kendimden yüzde yüz emin olamıyorum. Bunu desem de ama ben seni çok yakın arkadaşım olarak görüyorum diyecek. Yapacak bir şey olmayacak. Görüşüyoruz ve başka kızlarla beklentileri beni kıskandırıyor. Görüşmeyi kesmek de aklıma geldi ama arkadaşlığını seviyorum.

9 kasım 2019 14:39

3. Of süslüm o kadar kötü bir durum ki. Benim bi farklısı şu an başımda. Yıllarca sadece çok yakın arkadaş aramızda hiç bir çekim yokken bir anda oldu ilk olduğunda durduk sonrasında ilerisine gittik. İkimizinde kafası şu an karışık ki ne ne olduğumuz belli ne de ne olmak istediğimiz belli sevgili mi olmak istiyoruz yoksa sadece böyle devam edelim mi hiç şeyimiz belli değil. İlk zamanlarda herşey çok keyifliyken bu kafa karışıklığı sebebiyle gerilmeye başladık. Ne onla ne de onsuz durumuna geldik iki taraflı. O yüzden keşke verebileceğim bir tavsiye olsa da versem. Sadece bu durum nerelere gelebilir kendi yaşadıklarımdan anlatmak istedim.

9 kasım 2019 14:50

4. Süslü iki sebep olabilir birincisi hayatınızda kimse olmadığından ve sürekli onla iletişim halinde olduğunuzdan hoşlandığınızı sanıyorsunuz ve cinsel çekim duyuyorsunuz bu durum siz başka birinden hoşlanınca geçer, ya da seviştikten sonra :) İkincisi de zaten hoşlandığınız için bu kadar yakın bir iletişim halindesiniz. Eskileri anlatıp durmanızın sürekli paylaşmanızın nedeni de iletişimde kalmaya devam etme isteğidir. Kıskanmanızdan filan daha çok böyle olduğunu düşünüyorum. Benim hayatımda da böyle biri vardı ikimizin de uzun süreli ilişkileri oldu yıllarca süren. Ama aramızdaki iletişim hiç kopmadı. Hep arkadaşmışız gibi konuştuk. Bu 10 yıl filan sürdü şimdi sevgiliyiz :) 2 yıldır yaklaşık. Belki evleniriz bile. bence bişey yapmayın kendinizi de gazlamayın ona açılmak için. Olacaksa kendiliğinden olur. İkiniz de emin olsanız zaten şimdiye kadar olurdu. bu iletişime kendinizi de çok yormadan devam edin. Umarım mutlu olursunuz.

9 kasım 2019 19:40