yakın erkek arkadaşımla ilgili bir sorum ?

şimdi bir erkek düşünün ve normalde tamamı erkeklerden oluşan bir arkadaş grubu var, çok yakın diyebileceğimiz bir kız arkadaşı yok, normal işten çevreden merhaba merhaba şeklinde hep. böyle bir erkek niçin bir kadınla iki üç güne bir görüşme, arama veya mesaj atmalı falan bir arkadaşlık içinde olsun? attığı mesajlarda hep bir şey soruyor, danışıyor. aradığında 1 saate yakın konuştuğumuz oldu birkac kere ve ben sonlandırdım konuşmayı. birlikte yürüdüğümüz gün, görüştüğümüz gün tekrar arıyor bazen. bazen gece geç saatte saçma bir şey sormak için mesaj atıyor.bir şey hissetmese bu kadar ilgilenir mi, sadece arkadaş mı görüyor yoksa fazlası mi var bunu nasıl anlarız?

1. süslü böyle düşündüğüne göre 'yakın erkek arkadaşın' değil sadece? öyle olsa gayet normal şeyler çünkü arkadaşlıkta. bir de başka kız arkadaşı yoksa yakı her türlü şeyi sana danışıyordur üzerine düşünecek bir şey göremedim ben

6 şubat 2022 23:09

2. Benim için sadece arkadaşım olmaktan çıktı süslü evet. Ama arkadaştık yani. Başka kız arkadaşı yok tamam da erkek arkadaşlarına da sorabileceği şeyleri soruyor. İlgi gibi geldi bana bilemedim.

6 şubat 2022 23:23

3. Süslüm ilgisi var gibi ama sevgili olmak istiyor hoşlanıyor diyemem şahsen. Benim de internetten tanıştığım birkaç erkek var, aynı bu sizin bahsettiğiniz erkeğin davrandığı gibi davranıyorum onlara. Her gün konuşuyoruz neredeyse, günaydınlar iyi geceler eksik olmuyor ama sevgili miyiz değiliz, o noktada kaçıyorum ben. Karşı cinsle konuşup dertleşmek hoşuma gidiyor bu ihtiyacımı gideriyorum yani, öyle düşünün.

6 şubat 2022 23:43

4. A3 süslüm ben de onun ilgisinden hoşlandım galiba. Uzun suredir bir ilişkim olmamasından herhalde, en ufak ilgiye atlıyorum. Arkadaşlığımı da riske atmak istemiyorum belki de yalnızca sevdiği bir arkadaşıyım, en iyisi hiç o topa girmemek sanırım. Ayıptır sorması internetten nereden edindiniz bu kişileri, benim de ihtiyacım var birileriyle konuşmaya.

6 şubat 2022 23:49

5. Hissettmissin ss işte ilgileniyor demek ki.iyi derece hissetmişsin ki buraya da yazmışsın.bence sen de boş değilsin.iyi anlaşıyorsanız neden olmasın.benim de böyle kanka sanıp da göte gelmişliğim bilinir süslü ya .itiraf geldiği anda manitacılığa geçmek istemezsen dostluğun göte geliyo.ha doğru adam kankam olup yine de yazsaydı dener miydim ? Denerdim.arkadaşsa arkadaş naptık sanki milletin kocasına mı yan baktık ? dosttuk bi üstünü istedik bitti gitti işte mis

7 şubat 2022 14:46