yakın kız arkadaş

sevgilinizle yattığınız yatağa girip sizle birlikte uyuyacak kadar samimiyetin bokunu çıkaran ortak yakın kız arkadaşınız hakkında art niyet arıyormuş gibi gözükmeden(gizlinot: çünkü büyük ihtimal kulağına gidecek ve sorun oluşacak) nasıl sevgilinizi uyarırdınız bu konuda süslüler? bahsettiğim kızla ben de çok yakınım fakat sevgilimle espri altında karı-koca gibi olduk lafları bile yerleştirmeye başladı ve beni bu durum artık inanılmaz rahatsız ediyor.

1. oncelikle umarim dogru anlamisimdir. ucunuz ayni yatakta uyudunuz diye anladim ben.

iliskilerde stratejilere karsiyim. her konuda durustluk iliskiyi iliski yapan onu saglamlastiran bir unsur bence. ben sizin yerinizde olsam dogruca soylerdim sevgilime. zaten bence iliskinizin saglam bir temeli yok. cunku bu durumu sevgilinize soyleseniz sevgilinizin kiza soyleyecegini dusunuyorsunuz. sizin aranizda olan sizin aranizda kalir. dedikoducu gibi sizin lafinizi ona yetistiren ya da yetistirebilecek potansiyeli olan biri olmasi hic hos degil. sevgilinizin sizin bir sey yapmaniza gerek kalmadan o yataktan zaten kalkmasi lazim. yakin arkadasligin bokunu cikarmislar. bu da bu durumun ikisinin de hosuna gittiginin gostergesi ki bu da saglam bir iliski olmadigini gosteriyor. yine de ben bu durumu cozmek istiyorum diyorsaniz sevgilinizle acik acik konusun. asiri tepki veriyorsa ya da durustlugunuzden rahatsiz oluyorsa zaten birakin gitsin. tepki verilecek bir durum degil cunku. siz birlikte vakit gecirmelerini kiskansaniz kizabilir de ayni yatakta yatmalari yanlarinda siz olsaniz bile igrenc bence. sizin o anda bir höst demeniz gerekiyordu hatta. hepimizin karsi cinsten kankasi var ama ben hic beraber uyuyani gormedim. sizi kirmamisimdir umarim. erkeklerin kadinlara istedigi gibi davranma ozgurlugu beni delirtiyor. size saygi duymali, ayni seyi siz ona yapsaniz neler olurdu ama o yapinca ses yok. kendinizi ezdirmeyin.

12 kasım 2016 15:48

2. Ben hayatımda ilk kez böyle birşey duyuyorum ve çok şaşkınım. Sevgilinizle dürüst bir şekilde buraya yazdığınız gibi konuşun ama yüz yüze olsun bu konuşma daha sağlıklı olur bana güvenin. Şimdi konuşmazsanız bi iki güne iyice kendi kendinizi yiyeceksiniz vedaha sert bi konuşma yada kavga yapacaksınız. Bunlara mahal vermemek için sevgilinizi karşınıza alın rahatsız olduğunuz durumu belirtip empati yapmasını isteyin size hak verecektir.

12 kasım 2016 15:52

3. çok kıskanç bi insan olmasam da espri dediğiniz şeyi duyduğumda suratımın alacağı şekli hayal edemiyorum yani bazı şeylerin şakası yapılmaz bu da onlardan birisi. Espri yaparken üçünüz beraber miydiniz? sevgiliniz nasıl bi tepki verdi peki. ayrıca kendi deneyimlerime dayanarak erkeklerin bazı şeyleri idrak edebilmesi için zorla empati yaptırmak gerekiyor. mesela arkadaşınızın dediği cümleyi sevgilinize, ahmet mehmet vs benim için böyle deseydi nasıl hissederdin diye sorabilirsiniz. ilişki yaşıyorsunuz ve bunun sağlıklı olabilmesi için sizi rahatsız eden herhangi bir şeyi söylemeniz lazım. ve sizin yokluğunuzdaki o 4 günde içiniz içinizi yiyecek eminim, bunu yaşamamak için uygun bi dille anlatmanız gerek bence.

12 kasım 2016 15:56

4. bıçaklardım ben kızı. çok üzgünüm sağlıklı bir cevap olmadı. çok sabırlısınız harika bir şey bu.

edit : biraz daha okuyunca olayın sadece kızdan kaynaklanmadığını anladım, ikisini de bıçaklıyorum o zaman.

12 kasım 2016 16:07 12 kasım 2016 16:14

5. Bende yanlış anlamadıysam üçünüz birlikte uyumuşsunuz. Kesinlikle sevgilinize karşı dürüst olun , durumu anlamazsa anlayabilmesinr yardımcı olmak için kendi erkek arkadaşlarınızdan, çocukluk arkadaşlarınızdan örnekler verin. Erkekler genellikle empati yapmadan anlayamıyorlar.umarım problemi çözebilirsiniz. Kolay gelsin

12 kasım 2016 16:13

6. (yazar: )bimakyajdelisi kesinlikle katılıyorum.

12 kasım 2016 16:19

7. kizla degil sevgilinizle halledin. erkekler sevmedikleo insani asiri net belli ediyorlar. O da ilgiyi seviyor yani. Kizla konusursaniz kesin sizin aranizi bozacak ve inkar edecek

12 kasım 2016 16:19

8. yorumunuz için teşekkür ederim (yazar: cimrisuslu) :)

çocuğumuz gibi oldun cümlesini erkek arkadaşımla çok fazla kez belirtiyoruz bu yatma mevzusundan sonra erkek arkadaşım şaka üzerinden bundan da rahatsız olduğunu belli etti. kızla konuşmayı düşünmüyorum hem dediğiniz sebeplerden dolayı hem de erkek arkadaşım net bir tepki koyarsa hiçbir şekilde yaklaşamayacağını düşünüyorum. ve evet patavatsız sözcükler de çok fazla çıkıyor ağzından net tepki vermiyordum ve bunlara da tepki vericem. başından beri kötü amacı olsa bizi ayarlamazdı diye düşünmemden dolayı bu zamana kadar bu hareketlerine sustum fakat artık o kadar fazla bir noktaya geldi ki susmam salaklık olacak.

12 kasım 2016 17:28

9. hayatımda böyle bir gavatlık ilk defa görüyorum üzgünüm. bence sen aşşırı rahat olmuşsun ve onlarda bu durumu böyle kabullenmişler bu saatten sonra da hiç bişi değişmez. ha içinde azıcık mertlik kaldıysa geçir sevgilini karşına çok yakın davranıyorsun kırıcam bir taraflarını o olucak de. kıza da rahatsız olduğunu belirt ve mesafeli davranmasını söyle. yine de bu sefer beni mi kıskanıyorsun diye kız iyice haz almaya başlar. en iyisi ikisini de boşver ve kendine yeni bir sevgili bul. o çocuğa da bu kadar gavat davranma.

12 kasım 2016 18:03

10. üçünüz beraber uyuması olayı gündeme geldiğinde oha koltukta yat diyememeniz çok şaşırtıcı bence, hata sevgilinizde de var ama sizde daha çok var bence. sevgilinize söyleyin arasına mesafe koysun, sadece üçünüz birlikte olacağınız zamanlar görüşürsünüz, başbaşa görüşmeleri ortadan kalkar, sorun da çözülmüş olur, hem de arkadaşınızı kaybetmemiş olursunuz.

12 kasım 2016 19:08 12 kasım 2016 19:11