yakın kız arkadaşlarım hayatlarında hiç porno izlememiş gibi davranıyor?

hani porno konusu geçine aşırı şekilde ayy hiç izlemedim hiç bilmiyorum triplerine girenler olur ya öyle davranıyorlar. uzak da değiller sekse falan. bir ben mi izliyorum diye düşünüyorum. sanki bu erkeklere özgü bir şeymiş gibi bakıyolar ahhgshf. izlemiyor olabilirler ama izleyenler de bazen söylemiyor bilmiyor gibi davranıyor utanılacak bir şey mi sizce hiç anlam veremiyorum.

1. Utanılacak bir şey değil, izleyebilirsin. Sen izliyorsun diye başkaları da izlemek zorunda değil, hiç izlememek garip değil izlemek nasıl garip değilse.

25 ağustos 2020 22:23

2. garip olmadığını biliyorum tabii, izlemelerine rağmen bilmiyormuş gibi davranan kişiler de var onun mantığını anlamıyorum sadece.

25 ağustos 2020 22:25

3. 100% yalan ama söylememe sebeplerini anlayabiliyorum. Kadınların ağzından çıkan her laf istemediği bir sonuç doğurabiliyor maalesef. Siz olmasanız da orada bu konuyu duyan biri tarafından kötü muamele görebilir. Burada bikinili fotoğraf atanlara bile aranıyor, ilgi rspusu dendi belki de o kişi izliyorum dese yüzüne evet çok normal diyip arkasından konuşulacak, kim bilir neler denecek ya da duyan birinden kötü bir muameleye maruz kalacak. O yüzden bu muhabbetlerin çok da gerekli olmadığı kanısındayım ne yapayım arkadaşım porno izliyorsa, izlemiyorsa çok da gündem olacak bir konu değil.

25 ağustos 2020 22:25

4. Bugün porno izlememenin de %100 yalan bir şey olduğunu öğrendik şu sözlükte

25 ağustos 2020 22:27

5. Diyelim ki 5-6 kişilik kız grubu var hiçbiri mi izlememiş yani aralarından en az biri izlemiştir hepsi kesin izledi demiyorum. kadınlar bu konuda yalan söylüyor sıkça ve haklı sebepleri de var anlıyorum diyorum ama gelip illa sataşacaksınız de mi?

25 ağustos 2020 22:46

6. hahshaf %100 yalan söylüyorlar demiyorum zaten. izledikleri halde neden izlemiyorum derler diye sormuştum cevabı da geldi teşekkür ediyorum. ben yakın arkadaş ortamında konusu geçince hiç izlediğimi saklamadım o yüzden bilmiyordum. linç edilecek bir şey dememiştim.

25 ağustos 2020 22:52

7. ben de izlediğim halde konusu açılınca cevap vermiyorum çünkü bu benim özelim. tabii ki ıyy iğrenç falan demiyorum ama bu tür konuşmaları gereksiz buluyorum

25 ağustos 2020 22:53

8. teşekkür ederim cevap yazdığınız içinn

25 ağustos 2020 22:54

9. süslü ben izlemiyorum ya gerçekten izlemeyen insanlar var. hiç izlemedim değil izledim ama rahatsız oldum başkalarını izlemekten. bi daha da canım istemedi belki benim gibilerdir. sekse uzak değilim bu arada :d

26 ağustos 2020 00:00

10. Cinsel hayatım var yaklaşık 4 senedir ve 25 yasindayim. Ben de porno izlemedim bu zamana kadar izlemeyi de düşünmüyorum.

26 ağustos 2020 00:18