yakin erkek arkadaşim, yakin kiz arkadaşim ve ben?

süslülerim soru yorumda. şu yorumda soru sorma olayını ben de sevmiyorum fakat biraz fazla detay olduğu için yoruma bırakmaya karar verdim şimdiden kusura bakmayın

1. üslüler daha evvel de süslü itirafa yazmıştım belki hatırlayan hatırlar o girdimi. olayı şöyle anlatayım. bundan 9-10 sene önce lisede aynı sınıfta olduğum bir erkek bir kız arkadaşım vardı. kız benim en en yakın arkadaşımdı. bu ikisi sevgiliydi. biz hepimiz üniversiteyi kazanınca bunlarda ayrıldılar. üniversite döneminde ikisiyle de çok sık görüşmedim. hatta erkekle tamamen kopmuştuk kızla da yaz tatillerinde falan görüşüyorduk çok sık olmasada. sonra herkes mezun oldu memlekete döndü falan. memlekete döndükten sonra ben erkek olanla tekrar görüşmeye başladım yani 2.5 senedir neredeyse her gün konuşup arkadaş toplantıları düzenliyorduk, en zor zamanında ona tek destek olan kişi bendim. keza o da bana çok destek oluyordu. bundan 1.5 sene önce de biz kızla da tekrar görüşmeye başladık bu sefer tam can ciğer kuzu sarmasıydık yani her 2 güne bir dışardayız tüm özelimizi birbirimize anlatyoruz falan.bu arada bu ikisi hiç bir araya gelmek istemiyorlardı. erkekten yana sorun yoktu da kız olan sürekli ıyy o salak napıyor falan havalarında. hatta onun hakkında böyle konuşma falan derdim kendisine. velhasıl bundan 3-4 ay önce erkek olanı bana dediki hadi ona da söyle hep beraber toplanıp eski günleri yad edelim aradan 10 sene geçti sonuçta hepimiz çocukluk arkadaşıyız dedi. bende nasılsa kız arkadaşım kabul etmez düşüncesiyle kıza yazdım o da olur dedi çok şaşırdım çünkü şu zamana kadar sürekli erkek hakkında "ay ben onla nasıl birlikte olmuşum" şeklinde konuşuyordu ama bir yandan da sevindim neticede eski grubumuz toplanacaktı. neyse süslülerim ben bunları buluşturdum gayet arkadaşça geçen bir geceydi. sonraki günlerde de kız benden çocuğun numarasını bir bahaneyle aldı (gizlinot: o gece konuşulan bir konuyu sorma bahanesi). bunlar o günden sonra her gün görüşmeye başlamışlar. günde 2 saatte olsa birbirlerini görüyorlarmış. ikisine de sevgili misiniz diye takıldığımda saçmalama falan diyorlardı ısrarla.neyse bir gün bunlar kavga etmişler erkek beni arayıp olayı anlattı ve kıza ulaşamadığından bahsetti. daha sonra birbirlerine ulaşıp olayı çözmüşler fakat olay bundan sonra başlıyor. ertesi gün kızla yazışıyorduk ben kendisine şakayla karışık "ya siz hala sevgili değilmisiniz diye kandırın kendinizi ama beni kandıramazsınız kıskançlık krizlerinizi buralardan duyduk" gibisinden takıldım. zaten gülüp eğlendiğimiz bir andı. kız eş zamanlı olarak çocuğa yazıp sen nasıl benim kıskançlık krizine girdiğimi anlatırsın falan gibilerinden çocuğa çemkirmiş. çocukta sırf ortalık bulanmasın diye " aslında dün kıskançlık falan olmadı" diye bana yazınca ben çıldırdım. kıza da "her yaptığımız şakayı ona anında iletip olay çıkaracaksan bu böyle olmaz" yazdım. kız da gayet sakince yanlış anlaşılma olmuştu düzelttik yazdı ve o gün bugündür ne arıyor ne soruyor. tabii ben de öyle. ayrıca çocuğu da benden uzaklaştırdı en az 1 aydır o da arayıp sormuyor. bu olay olduktan sonra erkek olan "senin haklı olduğunu biliyorum, kızla da kaç kere kavga ettim senden özür dilemesi için" dedi. birkaç kere yüz yüze de konuştuk çocukla fakat kız asla gelmiyor bulunduğum ortama. sonrasında hep öğrendimki aslında başından beri kızla aralarında sevgili olayları dönüyormuş zaten şu an birlikteler. fakat kız hiç bana bahsetmiyormuş bunlardan. kendime çok büyük haksızlık yapılmış gibi hissediyorum. onları bir araya getiren benim fakat bir sümüklü mendil gibi atılan yine benim. halbuki birlikte olmalarını en çok ben istiyordum. sizce şimdi ben napmalıyım? ikisini de hayatımdan tamamen silip yoluma devam mı etmeliyim? yoksa çocukla aynı ortama geldiğimde bişey olmamış gibi davranıp ayrılmalarını mı bekleyim? sonrasında mı intikam alayım ? siz olsanız napardınız?

3 temmuz 2018 12:00

2. Kendileri ayıp etmiş süslü ben olsam saldım çayıra mevlam kayıra derdim boşver ne yaparsalar yapsınlar ola ki birgün ayrılıp yine size dönerse ikinide bu sefer siz buruşturup atın

3 temmuz 2018 12:05

3. ya süslü hazmedemiyorum nasıl bu kadar saf olabilirim. insan hiç yakın arkadaşını bu şekilde satar mı inanamıyorum. bir de kız biraz psikopat yani su şişesinin üzerinde neden bir kız ismi yazıyor diyerek bile olay çıkartıp ayrılan bir tip. en uzun ilişkisi 2 ay sürüyordu bu tarz kavgalardan dolayı. ama bunlar 3 aydır beraberler. sürekli tartışma yaşıyorlar ama aşıyorlar bir şekilde. ayrıca çocuğu diğer arkadaş gruplarından da soyutlamış kız. çocuk diğer arkadaşlarıyla da görüşmüyor doğru düzgün. o zaman instagram hesabımdan falan sileyim mi ikisinide? çünkü yüzsüz gibi her hikayemi de en başta onlar izliyor.

3 temmuz 2018 12:14

4. 1. Anonimim sil bence suslu. Yalnız kız resmen hastalıklı ya şu şişesinde kız isminden kavga çıkartmak nedir ahhaha kahkaha attım. Umarım çocuk tez vakitte aklıni başına alır çünkü onu pek sağlıklı bir gelecek bekliyor gibi durmuyor

3 temmuz 2018 12:17

5. ya ahaha evet çok değişik bir kız manyak gibi :D hatta bunun asla bir ilişkisinin olamayacağını falan düşünürdüm şu an çok şaşırıyorum :D en son ilişkisinden adam bunu terk etmişti sen nasıl bir manyaksın diyerek :D tamam süslüm siliyorum çok gaza geldim. bazen de diyorumki inşallah evlenirler onlara en büyük ceza bu galiba :D bu arada erkek için tüm grup seferber oldu kızdan vazgeçsin diye bir türlü vazgeçmiyor. büyü mü yaptı acaba ya? büyülere falan da bayağı ilgili bir kızdı tövbe rabbim şeytan gibi :(

3 temmuz 2018 12:21

6. (gizlinot: Birinci anonimim) Yok artık ama kızda o potansiyel var gibi duruyor. Eğer ki yaptıysa da inanıyorum ki hayatının bir zamanında o yaptığı büyü ondan acı bir şekilde çıkacaktır umarım çocuk gözünü yakın zamanda açar :( çok üzüldüm çocuğa

3 temmuz 2018 12:24

7. Ben size hak verdim ve sinirlenmenizi de doğru buldum ama bence ayrılmalarını bekleyim vs demeyin. Kız suçlu ama erkek de suçlu bu durumda. Yani kimse kimseyi zorlamıyor önce dün aslında kıskanmadı deyip dediğini yapan o, sonradan biz kavga ettik senden özür dilesin bilmem ne demiş, sizinle görüşmeyi kesmiş. Tamam bi tarafta sevgilisi var ama diğer tarafta da dostu var size bu şekilde mi saygı duyuyor? Kızla ayrıldıktan sonra gelse ne anlamı var ki dostluğunun? Bence silin ikisi de buradan okuduğum kadarıyla omurgasız. Siz de sadece kıza belenmeyin bence erkek de omurgasız bana göre. Bana kalırsa ikisini de silin intikam vs uğraşmayın. Onlar ayrılırsa sizin peşinize düşerler o zaman yüz bulamazlarsa intikam olur bence. (gizlinot: Sizin anlattıklarınıza göre böyle düşünüyorum. )

3 temmuz 2018 12:58

8. 7. anonim neden hoşlanayım o illa karşı cins olunca hoşlanmak mı gerekiyor? zaten hoşlansaydım açık açık söylerdim 2.5 senedir neredeyse her gün görüşüyoruz, dertleşiyoruz. ayrıca ikisini de severdim bir araya gelmelerini de istedim. büyü olayına gelince, kız arkadaşımın evindeki kitaplığı ilk gördüğümde uzaylılar,ruhlar ve büyülerle ilgili de kitaplar görmüştüm. hatta hatırı sayılır sayıda kitap vardı değişik fikirleri olan bir kızdı. sadece merakımdan okuyorum demişti sorduğumda. fakat şu an kıza kin güttüğüm için şeytan olduğunu düşünüyorum :D son anonim evet zaten kızdan çok erkekte hata var. evet kızla 1.5 senedir samimiyim ama kız mı erkek mi deseler erkeğin dostluğunu seçerdim. ayrıca an itibari ile ikisinide instagramımdan sildim. oh be

3 temmuz 2018 13:25

9. Süslücüm önceleri denemiştim çünkü kız hep ıyy onla ne buluşacam havasındaydı. o gün de çocukla yan yanaydık. dediki hadi yaz önümde yaz dedi. çocuğa da sürekli istemez, buluşmaz diyordum. yazarkende açıkçası nasılsa hayır dicek diye bekledim hiç ikiletmeden tamam olur dedi sanki önceden anlaşmışlar gibi. yoksa bazı günler kızın yanından ayrılıp çocukla buluştuğum oluyordu her seferinde de keşke siz de görüşseniz böyle birinizin yanından ayrılıp ötekinin yanına gitmek çok zor oluyor falan derdim. o yüzden barışmalarına zaten en çok ben sevinmiştim.

3 temmuz 2018 13:49

10. Ben de size hak verdim, ama ben olsam çocukla da görüşmezdim saçmasapan bir ilişki içinde, size başka ona başka konusuyor böyle ikili tavır sergileyen biriyle samimi olunmaz. Size hak verdim diyip sevgilisine başka konusuyordur. Çıkarın ikisini de hayatınızdan, onların saçmalıklarını düşünüp kendinizi yormayın.. kız sizi kıskanmış desem neden sevgili olduklarını saklama çabasına girsin, anlamsız tavırlar. boşverin gitsin 😒

3 temmuz 2018 14:07