yakin erkek arkadaslarinizla havuza denize gidiyor musunuz sizce gitsem mi?

iki tane 5 senelik erkek arkadasim ve bir kiz arkadasim denize havuza gitmeyi konusuyoruz ama cok tuhaf hissediyorum aramizda hoslanti falan filan zaten yok da ben kati bir aileyle buyudugum icin erkek arkadaslarimla gitmek cok tuhaf geliyor sizce bu tuhaf mi yoksa herkes yapiyor mu

1. yakın erkek arkadaşımla aynı evde yaşıyorum. diğer yakın erkek arkadaşlarımla da birlikte tatile, havuza gidiyorum. bence hiç tuhaf değil.

6 ağustos 2021 17:44

2. İzmirde yaşıyorum. Ben erkek arkadaşımla 3. Buluşmada gittim. Çoğu kız arkadaşım da her haftasonu denizdeler erkek arkadaşlarıyla

6 ağustos 2021 17:44

3. tesekkur ederim susluler cevaplar icinn

6 ağustos 2021 17:46

4. süslü aileniz biliyor mu peki katı dediniz ya

6 ağustos 2021 17:50

5. neden gidilmesin süslüm gidin tabi ki bayadır tanışıyormuşsunuz zaten

6 ağustos 2021 17:51

6. hayir an 4 soylemem izin vermezler zaten

son anonim oyle bir sey olacagini zannetmiyorum cunku hic memem yok :d yani etkilenmezler vucudumdan olacagi varsa da sogurlar yani biraz beni korkutmustu bu da

6 ağustos 2021 20:02

7. bu arada tesekkur ederim an 5 tum cevap verenler

6 ağustos 2021 20:03

8. nasıl insanlar olduğunuza bağlı. a6'nın bahsettiği gibi bir profil varsa gitmeseniz daha iyi.

biz gidiyorduk. hiç aklıma bunun tuhaf olabileceği gelmemişti bile ajdsa. evlendiler yine gittik bu sefer eşleri de geldi tabii ki.

6 ağustos 2021 20:25

9. yok yok cidden degiller yani kac senedir arkadasiz bir sululuk gorsem zaten bunca sene arkadas olmazdim

peki vucudumun kotu olmasi sizce bir sorun mu 3 arkadasim da ilk defa gorecek yan utaniyorum

6 ağustos 2021 20:47

10. memelerim yok evet yani karin kaslarim var bacaklarim guzel popom kucuk ama iste spor yapiyorum umarim o kadar kotu degildir, diger kiz daha dolgun ve buyuk meme poplu suslu o yuzden cok kotu hissediyorum

6 ağustos 2021 23:33