yaklaşık 3 ayda 15 20 kilo vermek?

susluler biliyorum kilo sorusundan gına geldi ama tutamadım kendimi. ben 114 kıloyum 170 boyundayım. yaklaşık 3 ayda 15 20 kilo verip belirgin bir zayıflama elde edebilir miyim?

1. En fazla 10 12 kilo vermen daha sağlıklı. Sarkmak istemezsin ayrıca.

25 ağustos 2019 15:04

2. kilonuz çok yüksek 3 ayda 15-20 kilo verebilirsiniz. zaten kendisi yavaşlar sonra.

25 ağustos 2019 15:05

3. 3 ayda 30 kilo bile verirsiniz yüksek kilolarda normal ve kolay

25 ağustos 2019 15:06

4. Çok teşekkür ederim suslulerim mutlu oldum valla. Inşallah sarkma olmaz anonim 1. Aslında yavaş verilen kilolar hem kolay kolay geri alınmıyor hem sarkma çok fazla olmuyor. Ama esimin yanina gideceğim kasımda ve beni her zamanki gibi tombis degil de güzel bir kiloda görmesini istiyorum.

25 ağustos 2019 15:08

5. Anonim 7, insanlar zayıflayıp beden numara değiştirebilirler ama diyet ve egzersiz ne yazık ki vicdana ve akla etki etmiyor.

Soru sahibi süslü, yağ oranınız yüksek olduğu için güzel bi diyet programı ve YouTube da bulabileceğınız yüzlerce kanalla egzersiz yaparak 3 ay gibi bi sürede yağ kaybederek kilo verebilirsiniz. önemli olan tartıdaki sayı değil, aynada gördüğünüz. Kimileri 10 kilo ile 20 kilo vermiş gibi görünürle ki bu da doğru diyet ile mümkün. ☺️ Bana kalırsa rafine şekeri en azından 3 ay hayatınızdan çıkartmanız bedeninizdeki değişimleri en kısa sürede görmenize yardımcı olacaktır. ☺️

25 ağustos 2019 15:44

6. Çok teşekkür ederim suslulerim. Gayret edeceğim. Bilhassa şekeri azaltacagim.

25 ağustos 2019 17:16

7. süslü verebildiniz mi