yalı çapkını dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz ?sosyal medyada editlerini çok gördüğüm için izlemeye başladım güzel gidiyor şimdilik?

ve sizce suna ve abidin işi olur mu. aralarındaki ilişki çok hoş bence

1. afranın oyunculuğu çok kötü değil mi sizce de? bana asla geçmiyor ya.

feritin abisine aşırı uyuz oluyorum, ne kadar iyi eşi var sunanın gtünü yalama derdinde, dilerim asssla suna ve fuat olmaz, eğer onları yaparlarsa cidden izlemeyi bırakırım ki böyle diyen çok var, aşırı ahlaksız bir tutum sergilemiş olurlar.

abidinle suna umarım olur ya, abidine çok üzülüyorum:(

10 ocak 2023 14:44

2. Ben de seviyordum ama artık batırdılar iyice. Ferit pelinden vazgeçmiyor, suna da feritin peşinde dolanıyor iyice. En son çıkıl yapmıştı o çıkıştan sonra güçlü bir suna göreceğiz zannettim ama olmadı. Okula gidecekti vs. Bir de mücevher çizmişlerdi birlikte, o konuya dönülmedi tekrar. Saçmaladılar yani. Abidin suna olacağını da düşünmüyorum çünkü babası vermez

10 ocak 2023 14:48

3. Ben dedenin başka birinden ya da kayıp sandığı oğlu olduğunu okudum Abidin için.

Diziye gelirsek artık afra ve Mert'in doğaçlama sahneleri, ikisi arasındaki çekim bile diziyi kurtarmıyor. Ferit yemiyor içmiyor peline gidiyor, seyranı öpmek istiyor, annesi yaşındaki kadını kendini kanıtlamak için öpmek isteyip, kadın onu eve çağırınca sevişmeye gidiyor. Bu adamdan asla adam olmaz. Artık çok uç nokta ve Ferit seyrana olan aşkından ölüp bitse de seyran ve izleyici feritin aldatmalarını, sultandan olma ihtimali olan çocuğu ve diğer rezilliklerini nasıl unutacak. Feritten nefret ediyorum şahsen.

10 ocak 2023 14:48

4. ya abidin ailenin oglu çıkarsan suna ile evlenmesi için iyi bi kılıf olur

10 ocak 2023 14:58

5. Afra saracoglunun oyunculuk anlayisi= gozlerini portletmek. Asiri itici geliyo ya zaten oynadigi karakterden de nefret ediyorum seyran asiri gurursuz

Ben birakali epey oldu diziyi en son sunayi kacirmislardi hala mi feritin pesinde sülük

10 ocak 2023 15:03

6. anonim 4 sunadan mi bahsediyosunuz seyrandan mi? kafam yandi sunayla ferit mucevher ne zaman cizdi yau ben mi kacirdim

10 ocak 2023 15:18

7. ay evet seyranın gollum gibi göz büyütmesinden gına geldi. ağız yapısı da beni çok rahatsız ediyor, çenesi falan bir değişik sanki. oyunculuğu da vasat yani en kötü o oynuyor bence

10 ocak 2023 15:30

8. Diziye tüm önyargılarıma rağmen bir iki bölüm bakayım dedim. Yani diziyle ilgili çok fazla sıkıntı var zaten ama dedim belki guilty pleasure'ım olur ama yok yani çünkü karakterlerin tutarlılığı yok. Bu başroldeki çocuğa ölüp bitenler görüyorum ama tam olarak neyine? Bu çocuk ne istiyor? Bir öyle bir böyle yapıyor. Kaç tane kadın var hayatında tam olarak? Buna rağmen nasıl kızı kıskanıyor? Kız bir sahnede atar yapıyorsa iki dk sonra çocukla gülüşmeler, oynaşmalar. Zaten gerçek hayatta bir öyle bir böyle insanlardan illallah etmişiz yok yani izleyemem valla.

10 ocak 2023 15:38

9. Pelin çok güzel bence seyran mı pelo mu deseler pelin derdim

Fuat o kadar iğrenç ki gördükçe kusasım geliyor utanmaz arlanmaz sunaya yavşıyo

Bu arada en iyisi orhan ya skslslslsşiskds emre Altuğ harika bir dilf olmuş

10 ocak 2023 15:38

10. Aa seyran tabii ki yanlış yazmışım :d