yamuk olan tek dişim ve çözüm yolu?

öndeki büyük dişlerimden bir yamuk ve gülüşümü bozuyor bence.tek bir dişi düzeltmek mümkün mü? sadece bütün dişlere tel takarak mı mümkün olur?

1. tek bir dişi düzeltmek şu şekilde mümkün. eğer dişin konumu müsaitse çok ince porselen kaplama yapılabilir. sadece ön yüzüne. takma tırnak gibi bir şey hayal edebilirsiniz. ama diğer cevaplardaki arkadaşlara da öneri olarak bu yapılamıyorsa ortodontik tedavi uygun olabilir. çok uzun sürmez ufak konum bozukluklarında

31 mart 2018 15:51

2. benim dişlerimin arasında açıklık yok o yüzden doldurma işlemi işe yaramaz herhalde.

porselen denmiş ancak benim yamuk olan dişim diğerine göre birazcık daha büyük gibi yani prselen daha ön plana çıkmasına sebep olmaz mı?ama mantıkı geldi aklıma yattı araştıracağım.

teşekkürler yeni cevaplara da açığım :)

31 mart 2018 16:11

3. doktor yamuklugu düzeltim porselen yapabilir.tel pahalı hemde doktorun belirttiği süre uzuyor hemen çıkmıyor sinir bozucu

31 mart 2018 16:54

4. benim de sadece ön dişlerimden biri yamuk ve haftaya komple tel takacağım süslü, porselen diş olayını duymuştum ama doktorunuza bir sorun en iyisi

31 mart 2018 18:47