yanlış mı anlamışım 3030303030?

öncelikle belirteyim birine iltifat etmek normal bir şey bunda hiçbir sıkıntı görmüyorum, pekala güzel bir kadın diyebilir ama bu sayısız kez oluyor. bir kadının adı geçer geçmez daha nefes almadan "çok güzel" demeye başlıyor, muhabbetin konusu çok alakasız olsa bile. bana hiç böyle bir şey demiyor mesela. geçenlerde yine yapınca"nesi güzel mesela? " dedim "narin bir yüzü var" filan dedi. hımm bana benzemiyor diye lafı değiştirdim "senin bebeksi narin bir yüzün yok, ama daha çekici" filan dedi. alınganlık mı yapıyorum bilmiyorum ama yetmediğimi düşünüyorum ben de artık.

1. Süslü yazmamışsın anlamadım sevgilin başka kadınlar için mi direk çok güzel diyor

10 haziran 2020 22:30

2. Evet süslü

10 haziran 2020 22:31

3. Tahminimce hmm çooh güzel dediği kadın ünlü falan. Ortak arkadaş, tanıdık falansa durum garip olurdu.

10 haziran 2020 22:42

4. Öf gözü dışarıda üzgünüm. Ayrıca süslü bu tip saygısız adamlarda bile kusur aramıyorsunuzda aman ben yetemiyorum diye kendinizi hemen sorguluyorsunuz!! Siz aş ekmek değilsiniz ki adamı doyurup, yetesiniz. Asıl o size ben güzel değil miyim diye düşündürtüyorsa o size sevgi, ilgi konusunda yetersiz demektir. Kendinizi üzmeyin allah aşkına ya <3

10 haziran 2020 23:06

5. Gözü dışarıda. Bir de yüzsüzce sürekli söyleye söyleye kendinizi yetersiz hissettiriyor size. Güvenmeyin böyle birine.

11 haziran 2020 01:34

6. Abartmıyorsun süslü hemen ayrıl ya bildiğin abaza.

11 haziran 2020 04:23