yapışkanlı sineklik kullanan var mi?

kirada oturuyorum eve sürekli böcek sinek giriyor. ev sahibi sineklik yaptırmamış ben de şu an yatıramam. bu yapışkanlı sinekliklerden alıp kullanan var mı balkon kapısında ve normal pencereye alıp kullanmak istiyorum. memnun kaldınız mı nerden aldınız? başka önerileriniz varsa onları da dinlemek isteri.

1. evet cırtcırtı var onun yapıştırılan. hayat kurtarıyor.

28 ağustos 2019 15:22

2. mıknatıslı kapı sinekliği alıp monte ettim balkon kapısına dert ortadan kalktı fiyatı 30-40 civarı internetten bir bakın derim

28 ağustos 2019 15:26

3. Hepinize teşekkür ederim sadece internette mi satılıyor bi de pencerelerim büyük, bu boyutlara da uyuyor mu kızlar

28 ağustos 2019 15:31

4. Balkon kapısına aldım ben 2.10 uzunluğu sinekliğin kapı olan 45 cam 30du  her ölçü var internette ama ucuzlukcularda da satılıyor

28 ağustos 2019 15:37

5. Çok teşekkür ederim bugün çıkıp bakayım hemen artık biktim

28 ağustos 2019 15:43

6. Ben n11den aldım yurtta kullanmak için ve memnunum bana yetiyor ama çok rüzgar olunca çıkıyor kenarlardan. Yurt değil de ev için alacak olsam mıknatıslı tercih ederdim

28 ağustos 2019 15:44

7. Hepinize teşekkür ederim burdan bakayım bulamazsam internetten alayım 🤗

28 ağustos 2019 15:48

8. japon pazarı tarzı bir yerden aldık ama rossmanda da görmüştüm yaz başı-ortasi gibi. birde Pimapen ve ahşap pencere ölçüsü farklı oluyor ona dikkat edin keserken. birde bu cirtcirtlilar yağmurdan sonraki çok minik yeşil sinekciklere engel olmuyor sığıyorlar ondan.

28 ağustos 2019 16:00

9. Teşekkür ederim benim de pencerelerim ahsap ona gore bakayim en iyisi. Burda ağustos böceği de çok geliyor asıl sorunum onlar inşallah bulurum hemen

28 ağustos 2019 16:36

10. benim ahşap pencerenin dış kısmında bir fazlalık var alt kısımda. açılabilen kısımda. başta farketmedim orayı pencere ölçüsüne göre kesip taktigimda sinekliği, pencereyi kapatınca çıkıyordu. anlamadım başta farkettikten sonra pişman oldum ama neyse. önce yapıştırıp takın tülü, pencereyi de açıp kapatın kontrol edin sonra kesin.

28 ağustos 2019 17:22