yapayalnız olan var mı? güvenecek hiç kimsem yok?

ne arkadaş ne aile ne sevgili. güvenebileceğim hiç kimse yok şu hayatta.  kendimle aram çok iyiydi ama son zamanlarda kendimle de aram iyi değil.  geleceğe dair kocaman bir belirsizlik içindeyim. savruluyorum desem o bile olmuyor kocaman bir hiç.  hiçbir şey düzelmeyecek gibi geliyor. artık ne istediğimi bile unuttum

1. Süslü bir ara ben de öyleydim ama sonra farkettim ki hatayı ben yapıyormuşum. Mesela bir arkadaşımın doğum gününde toplanılsa bir bahane uydurup gitmiyodum , yine aynı şekilde nişanı olucaksa gitmiyordum düğüne giderim boşver diyodum. Sonra bir baktım ki emek vermeyince olmuyor işte sonra yalnız kalıyorsun. Artık insanları kusurlarıyla kabul etmeye çalışıyorum. Yanlarında olmaya çalışıyorum. Bence bunu denemelisin

15 ocak 2021 02:01

2. Ben varım. Aileme güveniyorum ama bi yere kadar. Her seyimi paylaşmıyorum annem kendi hayatı yolunda gitmeyince sinirlenip biseyleri basima kakar. Arkadaş desen, tum yakın arkadaşlarım on para etmez. Elime bi imkan geçse , hayat standartlarım biraz yükselecek olsa kendilerini evde yerden yere atarlar sinirden. Hep benle mukayese ederler kendilerini, yarış yaparak. Ben de artık kimseyle yakın değilim. Derdimi anlattığım bi kac kisi var onlar da erkek arkadaşlarım. Kadınlardan hep zarar gördüm. Ben hep arkadaş konusunda çok şanssızdim. Kurduğum arkadaşlıklar maksimum kahve içmelik/yemek yemelik. Ne evime alıyorum ne de onlara kalmaya gidiyorum. Cok yuz goz olmuyorum. Disarda beni de gören sanar ki çok sosyal, cok flörtöz. Yapayalnızım :d

15 ocak 2021 02:05

3. anonim3 en yakın arkadaşım aynen senin gibi ve uzaklaştım artk iyice ondan. keşke hataını senin gibi anlatabilse. biraz kendimize bakarsak hareketlerimizi analiz edersek hatanın nerede olduğu buluruz bence. soru sahibi bazen ben de böyle hissediyorum. 29 yaşındaym ve hayatın neresindeym neler yapabildim neler yapamadım sürekli düşünüyorum. evli değilim çocuğum yok ne bileyim hiçbir yerden elle tutulur bir bbaşarım yok. bunları düşündükçe büyüyor her şey gözümde. ama genel olarak bu haldeyiz. bu ülkenin kısıtlı imkanları sebep oldu bu umutsuzluğa ve yalnzılık hissine.

15 ocak 2021 12:13