yarım yağlı sütün köpürmemesi/ soğuk kahve?

süslüler saçma bir soru ama ben soğuk kahve yaparken sütü hep köpürterek ekliyorum öyle daha hafif gibi geliyor. yarım yağlı sütle denedim ne kadar uğraşsam da pek köpürmedi. içine bir şey eklenebilir mi mesela daha çok köpürmesi için?

1. Frech press sütü köpürtmede oldukça başarılı

27 haziran 2021 20:20

2. Süslü normalde pille çalışan süt köpürtücülerden var evde onu kullanıyordum hep, olursa bi onu da deneyeyim

27 haziran 2021 20:31

3. Süt köpürtücüm olmadığı için french press kullanıyorum güzel köpük elde ediyorum.

27 haziran 2021 20:36

4. Şeker ekleyebilirsiniz

27 haziran 2021 21:04

5. sanırım aynı şekilde yapıyoruz süslü. ama ben bugün bir aksiyon(!!) yapıp önce kahveyi köpürttüm. öyle de güzel oldu. süt köpürmediğinde bunu deneyebilirsiniz.

27 haziran 2021 21:11

6. Süslü ben kahveyi bir kez demleyip buz kalıplarına döküyordum, köpürmüş sütün içinde yavaş yavaş çözününce güzel oluyordu bence. Kahveyi köpürterek de deneyeyim ama eve bir sürü yarım yağlı süt alınmış çünkü. Çok teşekkür ederim fikirler için, fp ile de deneyeceğim bir

27 haziran 2021 22:20

7. 2 tatlı kaşığı granül kahve 3 çay kaşığı şeker(şeker oranını kendi damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz ben bazen şeker oranını artıyorum şekerli tatları sevdiğimden) french presse koyup iki parmak kadar da sıcak su ekleyip kahveyi köpürtüyorum. Bardağa kahveyi döküp üstübe buz onun üstüne de soğuk sütü bardağa alabildiği kadar ekliyorum çok güzel oluyor (link: https://www.instagram.com/reel/CPm7lAxgari/?utm_medium=copy_link Ben bu tarifi kendi zevkime göre değiştirdim ama ana hatlarıyla böyle yapıyorum :D)

29 haziran 2021 11:48

8. Teşekkür ederim süslü ben şekersiz yapıyorum daha serinletici geldiği için