yarın tek başıma denize gitsem?

süslüler yarın denize gitmek için erkek arkadaşımla bir haftadır plan yapıyoduk ama beni ekti bugün. sezon kapanışı yapmak için çok heveslenmiştim yüzmeyi de denizi de çok seviyorum. yaşadığım yerden 2 saat uzaklıkta, aracım var, gitmeyi planladığım plaj giriş ücretli genelde ailelerin olduğu sakin bir yer. bu şartlarda tek başınıza gider miydiniz? açıkçası biraz da cesaret almak için soruyorum, yol bi tık gözümde büyüyor çünkü.

1. giderdim tabii kız madem heves ettin madem araban var hem de 2 saat uzaklıkta bir yer gideceksin elbette kaçar mı bu fırsat. Hayatı birilerinin keyfine göre yaşamamayı öyle ya da böyle öğrenmek zorundayız git benim yerime de keyfini çıkar ;)

30 eylül 2022 21:26

2. Ben çok üşendim şu an. Yarın dışarı çıkmam gerek mesela hiç halim yok. Ama hevesini almak için git bence süslü hasta da olmayacağından eminsen. Kışın özleyebilirsin. Önlemini al, ona göre git. İyi eğlenceler.

30 eylül 2022 21:27

3. git bence balcığım. bi teyzeye bırakırsın telefonunu falan ne olcak.

30 eylül 2022 21:34

4. Kız git ne olacak.telefonunu plaj cantana at cantani da denize girecegin yere koyup ara ara bakıver.

30 eylül 2022 21:42

5. git tabiki de yaaa, canın ne istiyorsa onu yap.

30 eylül 2022 21:43

6. Kesinlikle gitmeye karar verdim çok teşekkür ederim yüreklendirdiğiniz için <3

30 eylül 2022 22:06

7. a3 ün içine nine kaçmış kız heVes ettim yüzeceğim diyor bu gelmiş sanki gitmiş orayı bilirmiş gibi yok eşyalar yok tenha olur güvenli değil diyor tam komedi ya :d

30 eylül 2022 22:08

8. Bu hafta çok sıcak ve soğuyana kadar her günü değerlendirmeye çalışıyorum ben de. Bugun plaj geçen haftaya göre çok daha kalabalıktı ve sıcak devam edecek. Ben de araçla gidiyorum ve çok kötü yollardan ama değer. Keyfini çıkar hatta bence her gün git.

30 eylül 2022 22:33

9. Denize girmeyi bi ben mi sevmiyorum bu arada? Senede 2-3 kez gitmek nasip oluyor ama tek başıma yüzmek o kadar sıkıcı ki..

1 ekim 2022 02:21