yardım çığlıkları???????????????

olabildiğince sıkmadan derdimi anlatmak istiyorum. bir süredir çalışmıyorum bu keyfi olarak değil. iş bulamadığım için. babamla olan bağım hep zayıftı çünkü kendisi zorba bir karakter. işsiz olduğum için türlü zorbalık ve hakaretlerine maruz kalıyorum. işe yaramaz faydasız gibi sözleri oluyor çoğu zaman. annem ise inanılmaz pasif ve sinik bir karakter hiç bir zaman arkamda durup beni korumamıştır. annem tüm gününü gündüz kuşağı ve akşam ise türk dizileri izleyerek geçirir. çalışmadığım için tüm bunlara ben de maruz kalıyorum. sabah seren serengil in korkunç magazin programını izleyerek kahvaltı yapıyorum ardından seda sayan. evdeki ortamı az çok anlamanız için anlatmak istedim. ayıca 1 hafta önce evdeki internet babam tarafından kapatıldı. tüm gün odamda oturup ki hücre ve hapis hayatı gibi oluyor. kitap okumakta artık keyif vermemeye başladı.  ayrıca erkek arkadaşım bana taşın birlikte yaşayalım diyor. anneme bunu söylediğimde ayılıp bayıldı. kaçacak mısın? delirdin mi? yüzük tak napıyorsan yap dedi. evlenmek ve yüzük takmak şuan için istemiyorum, (29 yaşında kadının annesinin zoruyla yüzük takması olur mu hiç ya?) ama evdeki ortamdan bunaldım ve rahatsız olmaya başladım delirecek gibi hissediyorum artık. her gün iş ilanlarına bakıyorum küçük bir ilçede yaşadığım için ne bir ilan var ne bir iş genelde beden işçisi ilanları oluyor.  artık bu döngüyü kırıp çıkmak istiyorum. lütfen farklı yollar gösterin :(

1. Süslü düzgün bir iş bulana kadar ben de işçi sıfatıyla çalıştım çünkü o döngüyü kırmak için başka çözüm yoktu. burger king migros bim a101 gibi yerler de mi yok ilçede oralarda hep personel alımı oluyor bir şekilde çalışmak zorundasınız ne yazık ki. Biliyorum aldığınız para emeğinizin yorgunluğunuzun karşılığı olmayacak ama inanın evde bunları yaşamaktan iyidir en azından elinize para geçer. O işte çalışırken de daha iyisini arayabilirsiniz

9 kasım 2022 16:23

2. erkek arkadaşınız varsa, masrafları ödeyecekse ve taşınıp birlikte yaşayacaksanız, hemen göstermelik bir yüzük takarak çıkın gidin o evden. daha kötü olacağını düşünmüyorum asla, eğer erkek arkadaşınıza güveniyorsanız ve sizi destekliyorsa.

9 kasım 2022 17:15

3. Alanın ne üniversite okudun mu başka şehirlerde iş baksan ucuz kiralar bulabileceğin

9 kasım 2022 19:08

4. ben o evden kurtulsun dedim, çalışmayıp sevgilisine bağımlı olsun demedim ki. kasiyerlik vb. maaşıyla ayrı eve çıkmanız imkansız.

10 kasım 2022 17:50