yardım edin annem ile abim bana iftira atıp beni evden kovdu ne yapabilirim?

annem bipolar hastası abim annemi kullanarak evimizi satırdi yedi. bir diğer evimizi satmak istediği için anneme vasillik davasi açtım ev satılmasın diye daha sonra abim seni etkisiz hale getiricem diye tehdit etti ve evlatlıktan red mahkemesi acicaz dedi. ben de çok kale almadım ama abimin anneme siddet uyguladığı halde ben hep annemi korudum ama anneme dilekçe yazdırıp şiddet uyguladığımi hakaret ettiğimi yazip aile içi şiddete uzaklaştirma istemiş ama uzaklaştırılma çıkmamış ihtiyati tedbir sözel olarak birşey diyememe ama buna rağmen beni tutup attılar polise ifade verdim gidemezsin diyorlar abim beni evlatlıktan red davası icin iftira attılar ve ben ısrarla polis ve anneme gidin darp raporu alın madem öyleyse ispatlayin dememe rağmen gitmediler bana atılan iftra ile sokakta kaldım. ne yapabilirim lütfen düzgün şeyler yazın zor bir durundayim.

1. Trol değilim gerçekten böyle bir durum içindeyim yani haksız yere iftira atılıp sokaga atılıp mirastan men edilebilirim o zaman ama bu nasıl birşey ya yapmadığım birşey için delil bile olmadan gerekçe oluyor. Teşekkür ederim Anonim 1

3 eylül 2022 11:04

2. süslü olayları anlatıp yardım isteyecek başka bir akraban yok mu

3 eylül 2022 11:09

3. Kendinize avukat tutmanız gerekiyor. Yol gösterici olmadan haraket edemezsiniz.

3 eylül 2022 11:23

4. Anonim 3 malesef annem tek kardeş babam tarafınla da yıllardır görüşmüyoruz bir komşumuz dün esyalarimi almam için araya girdi ama gene de evden kovuldum. Anonim 4 vasillik davasinda avukatımi aradim geri dönmedi bir yol bulmaya çalışıyorum.

3 eylül 2022 11:34