yasak elma izleyen var mi ? ?

süslüler dizinin akisi cok sacma degil mi cok absurt bir hal aldi. abuk subuk olaylar oluyor hani eskiden yalan dunya diye bir dizi vardi o dizinin icinde de asiri sacma bi dizi vardi resmen o oldu. bir de zeynebin kiyafetlerini neden begenmiyorsunuz ya dizide kendine has bir tarzi var arada kotu giyinsede ben aksine cok begeniyorum bir de kiz basenli baya ne giyecekki zaten surekli elbise etek giyiyor diyorlar ya. bana da aksine sevval sam hic guzel gelmiyor ozellikle saclarini abuk subuk topuzlar yapiyorlar en azindan simdi ki kiyafstleri cok kotu siz ne dusunuyorsunuz?

1. pembe dizi niyetine izliyorum. hangi gün yayınlanıyor onu bile bilmiyorum, rastladıkça bakıyorum. olay örgüsünü dizinin reklamlardan takip edebiliyorsunuz zaten :)

dizideki abukluklara en güzel tepkiyi caner veriyor zaten, oha yuh yok artık falan diyor:) aaa bi bakıyoruz alihan uçak kullanmayı biliyor, kaçırıldığı uçağı kendi indiriyor falan. olaylar olaylar. e olaylar böyle olmazsa zaten dizi olmaz :)

zeynep eskiden çok tatlı giyiniyordu ama bu sezon bozmuşlar. iş yerine de hiç uymayan kıyafetler.

şevval sam bu sezon saç uçlarına ombre yaptırınca yakışmadı bence. geçen sene dümdüz siyah saçlarına topuzları çok yakışıyordu, kim yapıyorsa oldukça seçkin duruyordu. dizi ilk başladığında efsane giyiniyordu. sonradan bozdular diğer tüm karakterlerde olduğu gibi.

diziden öğrendiklerim :)

2018 yazında fırfırlı asimetrik elbiseler moda idi.

bu kış alabildiğine omuz dekolteli elbiseler moda.

26 kasım 2018 22:46

2. Süslu bir de galiba alihanla ender evlenecekmis herhalde ahahahahhh

Hele yildizin eski kocasinin sonradan asiri zengin olmasi ooof sacmaliklar sacmaliklar. Evet dizi de cok acayip abarttilar yani. Bu nedir sanki 13 yasinda biri yaziyor senaryoyu mantik 0.

26 kasım 2018 22:50

3. alihan’la ender’in evlenmesi saçmalıkta tavan olur, evlensinler çıta yükselsin :)

ilk bölümde daha duygusal ve derin entrikalı bir dizi olacak gibiydi. şuan geldiği yerde de hala izliyorum ama tam bir brezilya dizisi :)

bağırtı çağırtı, feryat, adam öldürme, şiddet sahnesi minimum düeyde. o yüzden iyi benim için.

26 kasım 2018 23:08

4. çok büyük bir iş insanı, başka bir büyük iş insanının yeni boşandığı eşiyle neden evlenir. böyle skandal bir evliliği ne kazanmak için kabul eder?

26 kasım 2018 23:12

5. Yıldız in eski kocası kemal yazılım bilgisayar ..alanında iyiymis ya tipi gayet iyi eee eskiden bu varos kılıklı yildiza mı bakardı sanmam ve nasıl bu kadar zengin oldu evcilik oynuyor .alihan'in gözleri zaten korkunclu birde sayko olmaya başladı korku filmi sanki.Ender 'in işi gücü yok kafayi halitle bozmuş yahu Halit kim yani Ender başka koca bulurdu.baska hiic hayatları ,yan hikayeler yok aynı sarmalda dönmeye başladı geçen sen bakardım bu sene denk gelirse o da reklam arasında.utopik olmaya başladı.

26 kasım 2018 23:43

6. Dizinin bir çekiminde yardımcı oyuncu olarak bulunmuştum. Başroldeki oyuncular bile dizideki olaylarla dalga geçiyorlardı. Saçmalığın onlar bile farkında yani nsksnsk

27 kasım 2018 03:23

7. (yazar: birkavanozmutluluk) hahaha çok iyiyimiş :) yalan dünya ekibinin absürt dizisi gibi.

olsun, olaylar böyle olmasa dizi olmazdı :) izlerim gene.

alihan’ın kadınlara davranışı çok kötü, o konunun acilen düzeltilmesi lazım. büyük aşk diye gösterdikleri şey şiddet, aşağılama, aldatma, mobing... zeynep’in en baştaki dindik ayaklarının üzerinde duran, yanlışlar karşısında taviz vermeyen kişiliği ile şuanki zeynep-alihan ilişkisi tamamen çelişiyor. kanalı değiştiriyorum onlar çıkınca.

o bıyıklı şoför yıldız’ın kocası mıymış? ben eski sevgilisi sanıyordum.

bi de bıyıklı gerçekten zengin miymiş? ben ender’le falan iş birliği yaparak zenginmiş gibi şirkete geldi sandım.

o zamana neden eve şoför olarak girmiş ki? direkt zengin iş adamı olarak girseymiş.

kaçırmışım ben oraları :)

27 kasım 2018 09:19

8. Aşırı saçmalamaya başladı ama yine de caner ve alihan için izliyorum, pazartesi sendromu sonrası ideal güzel kadinlar güzel giysiler yakışıklı erkekler güzel mekanlar var.

27 kasım 2018 19:04

9. evet özellikle ilk bölümlerde ender’in ve zehra’nın kıyafetleri mükemmeldi. bu yıl ender’e çok abartı kıyafetler giydiriyorlar, ama yakışıyor kadına o ayrı mesele :)

27 kasım 2018 21:19

10. başta caner daha kötü bir karakter gibiydi, sonradan daha sempatik oldu, arada vicdan yapıyo, iyi davranası tutuyo falan :)

sayıyor lafları fakirler ölsün modunda, sanki kendisi ağzında gümüş kaşıkla doğmuş gibi.

ya bi de kanada’dan gelen çocuk vardı can mı cem mi adı.  o çocuk da mı ayrıldı tamamen?

sürekli yeni karakterler girip aniden çıkıyor diziden.

27 kasım 2018 21:28