yasemin özilhan’ın dolgu ve botokstan asimetrikleşmiş gözleri ve aşağı çeken ağzıyla ilgili ne düşünüyorsunuz ?

kadında para gani, o imkanlarla anca bu kadar olduysa demek ki estetik işi hala çok iyi değil. yanaklarında kötü ışıkta dolgular gorunuyor. agzi hep uzgun gibi ve o kadar imkanla yine de hicbir islem kusursuz degil. yok ya kimse allahin yarattigi gibisini yapamiyor. fotolarda guzel gorunenler bile reelde boğum boğum, yamru yumru oluyor.siz ne dusunuyorsunuz ?

1. fiziği, yüz güzelliği, tarzı vs. her şeyi süper. Ama estetik olayını artık abarttığını düşünüyorum. Yapmacık durmaya başladı

14 nisan 2022 23:50

2. Zaten hicbir zaman cirkin degildi ama estetikleri onu 50 olup da 40 gostermek icin cabalayan sosyetik teyzelere benzetti bence.

14 nisan 2022 23:52

3. Doktorlar kötü yapmamışlar sadece yanlış kisiye yanlış müdahaleler yapılmış. Kendisi istedi büyük olasılıkla ama hic gerek yoktu. Dudakları ince cok fazla dolguyu kaldırmıyor. Suratı ufak ve aşırı yanaklı olmadığı halde bisektomi de yaptırdı. Donuk, garip bir suratı oldu. Keşke ihtiyaci olan müdahaleler olsaydı.

14 nisan 2022 23:53

4. A3 katiliyorum. Kadinin asimetrik asagi bakan dudaklari daha beter oldu ayni sey pelin karahanda da var hande soralda da dolgu dudaklarina hic yakismiyo. Yaseminin kocaman gozleri kuculmus. Botoks yuzu asagi basmis nazolabialleri cikmis onlari da serit gibi doldurmuslar kotu yani :/

14 nisan 2022 23:55

5. Bu kadinin en guzel hali doktorlardaki haliydi. Yazik etti kendine, estetikle daha guzel olunuyor seklinde sacma sapan bir algi var..geri donulmez seyler yapiliyor gereksiz yere. Yazik etti iste.

15 nisan 2022 00:01

6. şu an instagram fotoğraflarına baktım ve çok şaşırdım. dudakları çok kötü duruyor

15 nisan 2022 00:31

7. Dudak dolgusu kadar kimseye yakışmayan bir müdahale yok ya

15 nisan 2022 01:03

8. O kadar kötü bulmadım ama yapay duruyor. Estetik olayı gerçekten zor bir şey. Yaptırsan ayrı sıkıntı yaptırmasan acaba diyorsun yaptırsa mıydım. Bence kalıcı olmayan operasyonlar denenip öyle karar verilebilir. Doğal gözükmek baz alınmalı ama herkes doğal sevmiyor. Birde estetik psikolojik bozukluğa sebep olabiliyor. Mesela kişi önce burnunu yaptırıyor sonra onu beğendi diyelim eskiden onu rahatsız etmeyen ama daha güzel neden olmasın düşüncesiyle 2. Operasyonu da yaptırıyor. Sonra 3-4 sonu gelmiyor. İnsan bu durumunu farketmeyebilir zor bir şey

15 nisan 2022 03:23

9. İnanılmaz derecede çirkin ve bu tamamen kendi çabasıyla oldu. Senin dudağın da şişmeyiversin di mi, ama yook.

15 nisan 2022 04:02

10. Bu arada dudak dolgusunun kimseye -evet kimseye, tek bir kişiye bile- yakışmadığını düşünüyordum, benimle hemfikir olan suslulerin olmasına şaşırdım :d

15 nisan 2022 04:06