yatakta nasil mukemmel olunur?

erkeginizi yatakta en cok tahrik eden ve ona en cok zevk veren seyler neler? sizin en cok zevk aldiginiz pozisyonlar, yapmaktan hoslandiginiz seyler neler anlatin susluler herkes bildigini paylassin kendimizi gelistirelim ve farkli seyler deneyebilelim. buna benzer sorular soruldu onceden ama onlarin ustune neler koyabiliriz deneyimlerimizi ve bilgilerimizi paylasalim lutfen <3

1. İmyehh kesinlikle evet onun disinda neler soylenebilirrr atesi tavan yapmak icinn😂

15 şubat 2019 00:56

2. Dont feed trolls..

ölü taklidi yapın gider

15 şubat 2019 00:56

3. Troll degilim daha yeniyim burada hep okuyup takip ederim ama ilk sorumdu bu beni neden troll sandinki supheli bisey mi yazdim:(

15 şubat 2019 00:59

4. ben şahsen üstte olduğum pozisyonları daha çok seviyorum. partnerim de aynı şekilde benim üstte olmamı seviyor. hem yüzlerimiz birbirine bakıyor öpüşebiliyoruz, hem de memelerimle yakın temasta olabiliyor. benim çok tahrik olduğum ve onun da tahrik olduğunu bildiğim şey ise şu: mesela arkadaşlarımızla dışarda bir mekanda otururken (yan yana otururuz genelde) bi anda elimi iç bacağına koyarım, çaktırmadan hafiften okşar gibi yaparım. iç bacak erojen bir bölge direkt tahrik olur, onun tahrik olduğunu anlamak beni de tahrik eder. sonra zaten olaylar gelişir, genellikle arkadaşlarımızın yanından erken ayrılmak durumunda kalırız :p evdeyken de sevişmelerimiz çok spontene gelişir ve bunun onun hoşuna gittiğini biliyorum. zaten libidosu genel olarak yüksek olan biriyim, mesela o işleriyle uğraşırken gider sırnaşırım, kucağına otururum ya da lavaboda traş olurken sırnaşırım, öperim vs. ya da o duştayken yanına girerim hem beraber yıkanır hem sevişiriz. sevişmelerimiz sürekli olarak yatakta olmaz. bence bu da bir farklılık katıyor. duşta, tuvalette, koltukta, çalışma masasının üstünde, koridorda... sevişme esnasında da yer değiştirmeyi seviyorum, onun da hoşuna gidiyor. mesela çalışma masasının üstünde başlıyoruz sonra öpüşerek koridora ilerliyoruz bi süre koridordaki duvarda devam edip yatak odasına geçiyoruz gibi gibi. ön sevişmeyi mutlaka ama mutlaka uzun tutarım. zaten şahsen penetrasyondansa, ön sevişmeden daha çok zevk alır ve tahrik olurum, benim zevk alıp enerjik olmam sevişmemize de yansır ve partnerim de coşar.

15 şubat 2019 01:01