yazın şık olmak için kıyafetin altına topuklu bot giyilir mi?

bugun aski memnu izlerken bihterde de gordum sormak istedim kizlar. etek bluzun altina topuklu bot giymis o kadar guzel olmus ki. mesela ben de gece cikarken veya gunduz guzel giyiniyorum fakat altina ayakkabi olarak sececek bisey bulamiyorum, babet desen cok kotu beyaz spor ayakkabi evet artik şık giyinirken de kullaniliyor fakat az bucuk yine de spor goruntu oluyor. topuklu bot giyince gercekten zarif duruyo insan. sizce cok kislik gorunmedigi surece giyilebilir mi sacma durur mu?

1. Topuklu ayakkabı/terlik varken bot giyilmesini saçma bulurum

2 haziran 2020 14:26

2. ben hep giyiyorum bilek boy süet topuklu bot.

2 haziran 2020 14:28

3. Topuklu sandalet varken yaz sicaginda topuklu bot giymem acikcasi. Botun materyali de ayagi sicak tutmak icin seciliyor yani yazin ayaginda bot olan insan gozume direkt terli bir ayagi getiriyor.

2 haziran 2020 14:35

4. Süslü topuklu sandalet,terlik tercih et bence.

Blok topuk şık duran ama stiletto görüntüsü vermeyen bir sürü seçenek var. Günlük de giyilir şık da.

2 haziran 2020 14:41

5. havanın sıcaklığına nemine bağlı. kapalı ayakkabı bot terletiyor. yoksa görünüm olarak ben de seviyorum. yazın İstanbul'da çok zor böyle bir kombin. havanın serinlediği zaman akşam veya akşam üstü bir yere gidiliyorsa belki.

2 haziran 2020 14:49

6. Yazlık topuklu botlar var, pelininayakkabilarında vs görmüştüm geçen sezon, materyal olarak yazlık ve hava alacak şekilde dizayn ediliyor. Onlara bakabilirsiniz bence. Ben de bu görüntüyü çok beğeniyorum ama kışlık topuklu botlarımın hepsinin içi kalın kürklü olduğu için cesaret edemem, yazlık bot bakmak mantıklı.

2 haziran 2020 15:01

7. anladim kizlar hava serin olmadikca haklisiniz, peki kotun altina klasik siyah cift bant falan olur mu sizce?

2 haziran 2020 15:12

8. merhaba süslü yazlık bot diye ararsan çok güzel modeller görmüştüm instagramda. geçen sene bir adet edindim açıkcası materyali hiç terletmedi elbiseler ile güzel oldu ancak topuksuzdu benimki

2 haziran 2020 15:31

9. Ya yazdan kasıt yaz başı yahut yaz sonu, akşamların serin olduğu dönemse olabilir. Ama temmuz ortası şahika koçarslan gibi durur üzgünüm

2 haziran 2020 16:02