yazın da retinol kullanan var mı?

olumlu olumsuz söyleyeceğiniz her şeye açığım süslüler.

1. Ben kullanıyorum süslüm 2 senedir. yaşım 35, gün aşırı kullanıyorum. Güneş kremini bir kez sürüyorum ve öyle dedikleri gibi lekelenme yaşamadım. Ter vs yoksa zaten güneş kremi akmıyor.

22 mayıs 2024 22:34

2. süslü peki düşük oranlısına geçiyor musun? ya da hangi türünü kullanıyorsun retinol-retinal-retinoik asit arasından?

22 mayıs 2024 22:40

3. Senelerdir yaz kis kullaniyorum. Cok cok hassas bir cildiniz yoksa dermatologlar da yazin kullanmayin demiyor zaten. Ben gece kullaniyorum niacinamid ve nemlendirici ile birlikte.

22 mayıs 2024 22:51

4. Süslüm benimki %0.03 oranlı, cildin çok hassas değilse %0.03 ile başlayabilirsin. Hassas ise 0.01 diyorum. Başta serum, sonra krem ile kullanmıştım süslüm.

22 mayıs 2024 23:07

5. ben de bu kış başlamıştım 0.01 ile ama herhangi bir etkisi olmadı ne iyi ne kötü. o sebeple devam etmek ve bırakmak arasında kaldım süslüler. genelde doktorları dinliyorum youtube'dan ve hiç keskin konuşmuyorlar bu konuda. devam edeceğim gibi... çok sağolun yanıtlarınız için.

22 mayıs 2024 23:20

6. Süslüm kesin birşey söylemeyim ben en çok beyaz noktalarım için memnun kaldım retinolden

22 mayıs 2024 23:23

7. Cildim lekeye müsait olduğu icin asla kullanamam ben