yazın olan bikini izi hala geçmedi nasıl geçicek yardım ?

derdini seveyimlik bir soru ile karşınızdayım süslüler. ağustos ayında bir kaç günlük bir tatilde salak gibi güneşin alnında uyuya kallmışım ve tam göğüs çevresini yakmışım. öyle bir yanıkki bronzluğun son seviyesi gibi vücudun diğer kısımlarından 3-4 ton koyu kaldı. aylar geçti bu iz hala benimle. tam meme üstü ve tam altı olduğu için keselerken canım acıyor dolayısıyla çok yapamıyorum. çaresi var mıdır nasıl bir tavsiyede bulunursunuz bu kıza.

1. Süslü keselerken niye canın acıyor ya? Tahta zımparalamıyorsun bu senin cildin. Genelde bu söylediğini keseye yeni başlayanlarda duyuyorum. İlk biriki sefer tahriş edip sonra gerekli baskıyı sürtmeyi öğreniyorsun. Tek çözüm kese maalesef. Ucuz bir güneş kremi de al rossmandan vücudun için, kaliteli ama ucuz oluyorlar. Ayrıca derdini niye seveyim çok can sıkıcı bir şey o. Bende de gözlük izi kalmıştı bir de beni düşün shhshahshshsh

23 kasım 2021 20:19

2. süslücüm çok teşekkürler cevabın için, keseye alışkınım tabi ama ben kabak lifi ile keseleniyorum o da su ile değse bile normal liflere göre çok daha sert muhtemelen o yüzden öyle, bir de normal lifle yapayım rutine onu ekleyeyim o zaman çok teşekkürler, ay umarım seninki de geçmiştir sashaj gözlük de çok fenaymış. acaba kremle falan yumuşatsam mı diye de düşünüyorum. internette limon sür yazan bile var deneyim lazım bana :D

23 kasım 2021 20:30

3. Yazın olan kavrukluk komple yüz bikini izi, nasıl azaltılır, eski tenimi çok özledim

23 kasım 2021 20:42

4. Yüz için ne yapılabilir

23 kasım 2021 20:43

5. anonim 4cüm çözüm öneriniz nedir o zaman?

24 kasım 2021 00:29

6. valla anonim5 yeni bir genetik dersi gelecek diye açarken gerilmedim değil sjsjsjs umuyorum yakın zamanda azalır kırk yılın başı flörtümüz oldu uğğraştığım şeye bak ühüh

24 kasım 2021 00:39

7. Süslü mememin üstünde benim de bronzluk kalmıştı baya ve düzenli keseye rağmen geçmedi oradaki bronzluğum. Rahatsız ediyordu baya bir. Sonra 2 kere mememde ruşur taşı kullandım ve rengini baya bir açtı. Tabii meme ince doku olduğu için sende bir reaksiyon yapar mı bilmiyorum ama ilk küçük nir kısmında deneyip eğer bir şey yapmazsa tamamına uygulamanı tavsiye ederim

24 kasım 2021 08:08

8. ya çok teşekkür ederim süslücüm hiç duymamıştım bugün gidip alacağım bir de bunu deneyeyim süpersin!

24 kasım 2021 10:20

9. çok teşekkürler, umarım geçer.

24 kasım 2021 18:19

10.  a4 hay senin aydınlanmanı seveyim. senin bilgi birikimine uygun açıklayayım bak şimdi salağa anlatır gibi anlatacağım.  modifikasyon yazdığında çıkan şu ilkokul örnekleri var ya, çok ünlüdür himalaya tavşanı. tüylerini yolduğunda traş ettiğinde geri eski kendi renginde çıkar ya hani. süslünün de derisini yavaş yavaş keseyle yüzüp alttan eski kendi rengine ulaşması arasında bir fark yok. i̇lkokul çocuğuna öğretilen bilgiyi bile okuyup anlayamayan birini görünce sinirleniyorum gerçekten

Bu arada ss ben de kabak lifi kullanıyorum ve klasik beyaz kelebek/ipek vs marka kumaş keseye göre daha yumuşak geliyor bana. Görüntü ve his daha sert ama o beyaz kese kadar soymuyor. peeling için ruşur taşını da deneyebilirsin ama sahteleri çok fazla ve ne koydukları belli değil alırken dikkat et. Büyükannem 3 liraya almış yaşlılık lekeleri için, elinden zor aldım kadının shhshshshs

25 kasım 2021 01:19