yazın yurttan çıkmanız gerektiğinde ağır eşyaları napıyorsunuz?

ağırdan kastım bir bavul dolusu kışlıklar mesela ya da odaya aldığınız bazı eşyalar olabilir(halı,gece lambası,mutfak eşyaları),artan kitaplar vs. bunları her seferinde eve götürüp getirmek hem zor hem de bazıları cidden götürülmez.bunlar için ne yapıyorsunuz?yurdunuzda bunları koyacak oda mı var,evi olan arkadaşlarınızda mı bırakıyorsunuz,yazın yurtta kalmaya devam edecek arkadaşlarınıza mı? yurtta kalacak kişiye vermek çok yanlış olabilir çünkü zaten alan dar.keşke şehirlerde kilitli dolap kiralancak yerler olsa.bu eşyalarla git gel yapmak işkence bir de üstüne odaya da bir şey alamaz insan. siz ne yapıyorsunuz? muhtemelen herkes eve götürüp geri getiriyor ama belki farklı bir yol bulan vardır diye soruyorum.

1. süslü iki yurt gezdim ilkinde göstermişlerdi ama kalmaya başladığım yerde hiç öyle bir yer gösterilmedi o yüzden olduğunu sanmıyorum.Şehirdeki depo hizmetlerine bakıyorum ama fiyat bilgisi yok bir de güvenilirlikten emin değilim.

keşke yurdun deposu olsa çünkü getirilmeyecek çok eşyam olur.

19 eylül 2019 09:58

2. Kolileyip kargoyla eve gönderiyorum hiç açmadan duruyor giderken de aynı şekilde postalıyorum

19 eylül 2019 09:59

3. 3.anonim mantıklı ama kargo çok tutar muhtemelen ama zorunda kalırsam çözüm bu olacak herhalde,teşekkürler.

19 eylül 2019 10:05

4. Yurtta kalan bir arkadaşım bana bırakırdı. Ben evde kalıyorum.

19 eylül 2019 10:26

5. bütün yurtlarda depo yoktur son anonim, 4 senedir aynı yurtta kalıyorum depo yok :) suslu ben de eve götürüp getiriyorum bi caresini bulamadim artik son senem... inşallah sen bulursun.

19 eylül 2019 10:50

6. Kyk yurtlarında genelde depo olmaz. Özel yurtlarda olur ama çok eşyam çalındı benim. Güvenilir değil. Ev gibi büyük eşya almasaydınız keşke. Yurt sonuçta orası. Her fazla eşya temizliği zorlaştırır.

19 eylül 2019 10:52

7. Yurtta bırakmanızı asla tavsiye etmem, ben bu hataya düşmüştüm. Yurda döndüğümde ayakkabılarımı montlarımı başkalarının eşyalarının arasından toplamıştım. Arkadaşta bırakmak daha mantıklı.

19 eylül 2019 10:58

8. kykda iğne bile bıraktırmıyorlar. özel yurtta kalan arkadaşlarıma demiştim özeller de kabul etmiyormuş. kargoluyorum. çok büyük rahatlık. yurtta bırakınca direkt çöpe gidiyor.

19 eylül 2019 11:18

9. Döküntü bir tam devlet yurdunda kalıyorum, bizde izin veriyorlar.

19 eylül 2019 12:01