yds’den 90+ almis suslulerim var midir?

nasil calisayim susluler? ve eyds’ye de gireyim mi?

1. ingilizce öğretmenliği mezunu musun süslü?

17 kasım 2024 14:03

2. İng dili ve edebiyatı mezunuyum, eğer ki bu tarz bi bölümden mezun değilsen zor olabilir bence. Ben gramere vs hakim olduğum için sadece kelime çalışmıştım. Son 5 yılda çıkan kelimeleri ezberlemiştim 1 yanlış yaptım

17 kasım 2024 15:14

3. ing ogretmenligi 4. sinifim susluler. oabt gitti ve yerine yds istiyorlar. uniye hazırlandigim hocam sen kelime ve deneme cozsen yeterli diyor ama ing mezunlari olarak hepimiz benzer puanlar alacagimiz icin endiseliyim

17 kasım 2024 16:45

4. Herkesin benzer puanlar alacağını sanmıyorum yds baya zor bi sınav. Anadoludaki üniversitelerde okuyanlar baya düşük alıyolar açıkçası. Öabt ydsden daha kolay

17 kasım 2024 17:46

5. Ben öğretmenleri neden yds ye tabi tuttuklarını anlamadım ve çok saçma geldi. Yds ve öabt aynı şey değil ki...

17 kasım 2024 18:03

6. a2 suslum ben lise mezunu halimle 92,5 almistim mesela bu yuzden korkuyorum insallah dedigin gibi olur

17 kasım 2024 18:04

7. a4 ben de anlayamadim suslum butun kitaplar kurslar elimde patladi egitim bilimleri zaten bitirmistim ...

17 kasım 2024 18:05

8. Üzüldüm süslücüm öabt nin ilk uygulandığı yıl atandım. O sene de bunu çok geç açıklamışlardı ve ortada doğru düzgün kaynak bile yoktu soru çözmek için. Sizi ve mağduriyetinizi çok iyi anlıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah🤍

17 kasım 2024 18:07

9. amin suslum tesekkur ederim💗💗💗

17 kasım 2024 18:14

10. ben 05li elt birinci sinif olarak gecen sene 90+ almistim ss sen kesin alirsin

17 kasım 2024 20:03