ydt'de (yks) +75 net yapmış ya da yapan süslüler?

süslüler vocab çalışıyorum reading çözüyorum eksiğimi fark ettiğimde gramere geri dönüyorum ama hala artmıyor netlerim hiç 70 neti bile göremedim.pes etmiş ve umutsuz hissediyorum kendimi ydt'de 70 üzeri yapmadan iyi bir okula yerleşmek çok zor.sınava da çok yok yani lütfen bir taktik bir tavsiye verir misiniz? çok teşekkür ederim şimdiden.

1. Süslücüm ben 79 doğru yapmıştım ve bunu da çok fazla soru çözmeme bağlıyorum. Elbette hocalarımın da katkısı oldu ama bu iş cidden pratik işi. Ayrıca her sorunun da bi trick'i, bi çakallığı var yani bunları görmeye çalış. Mesela gramer kurallarındaki istisnaları kullanarak şık elemeye çalış atıyorum bundan sonra v+ing gelir/gelemez, gibi.

Ya da yanlışların paragraftan çıkıyorsa gün içinde okuma yapmaya zaman ayır. Oturup kitap okumaya zamanım yok diyorsan bbc'den birkaç haber oku ya da makaleler, eminim yardımcı olur. Belki de kritik bilgileri saptamakta zorlanıyosundur. in 1995, in 8th century, in Washington gibi gibi spesifik şeylerin altını çiz ki altındaki soruları çözerken zaman kazan. Belki sana uymayabilir ama ben paragrafı okumadan önce alttaki soru köklerini okuyordum ki metinde ne aradığımı az çok bileyim. Deneyebilirsin bunu da.

Hangi konulardan yanlışlarının çıktığını bilirsem daha çok yardımcı olabilirim. Şimdiden başarılarrr xxx

23 ocak 2022 17:35

2. İngilizce öğren süslü. Ben sayısalcıydım dil testine çalışmadan girdim 75 net yapmıştım

23 ocak 2022 17:36

3. @anonim 2 dilciyim zaten ve çok gelişmiş olmasa da ingilizce bildiğimi düşünüyorum en azından dizi film video izleyip anlayacak kadar biliyorum sorunum ydt'de yapamamak.

23 ocak 2022 17:48

4. @anonim 1 teşekkür ederim tavsiyelerin için.readingte ve genelde o ilk 20 soruda çıkıyor çoğu zaman da dikkatsizliğim de oluyor.

23 ocak 2022 17:49