yeşim salkım inanılmaz biri değil mi? kadın deli ve alfa kimle polomiğe girse yerin dibine sokmadan bitirmiyor?

yeşim salkımın magazin olaylarını konuşmalık aşşşırı hayatsız bir soru gelip bana lütfen “ başka işin yok mu?” tarzı cevaplar yazmayın başka işim yok şuan yeşim salkım dedikodusu yapmak istiyorum shjshs

1. Ben motor kurye boşamadım demesi, benim hiç yabancı düşmanım olmadı hepsine bir kahve ısmarlamışlığım var demesi.

Ve kimi hedef alsa parçalamadan bırakmaması tam bir pirana shsjhshaha buketin hakkından gelecek çar

4 eylül 2023 16:16

2.  Sen de kocanı spor hocasıyla aldattın deyince " boşanmamak içib telsimin yüzde ellisini teklif ettiler bana" demesi ve bunu kanıtlayıp aşk kadınıyım ben demesi ahajshshja seda sayana bile ayar veren mükemmel kaotik biri. Keşke 2-3 ayda bir birine sarsa ne eğleniriz ahajs

4 eylül 2023 16:21

3. (link: https://twitter.com/whisperhaber/status/1698598127274471629?s=46&t=SUnBVp-Tn7q7qo5x0Jk6tg Bu da mükemmel ahjshsha)

Çok eğlenceli biri burcu ne acaba

4 eylül 2023 16:26

4. Koç burcuymuş. Twitterda biri " cem uzan sana niye okkalı bir küfür etmişti" diye sormuş. Götün yiyorsa ona sor demiş abshhshahahajhshahaha etmedi falan da demiyor hiç ay sahiden neden küfretmiş cem yeşime ahsjhs

4 eylül 2023 16:29

5. Buldum hakan uzan yeşimden ayrılmak istemeyince bırakmayınca cem de başkasıyla ilişkiye gireceksin hakanınkemdinden soğutacaksın demiş yeşim de kabul etmeyince dümdüz küfür kıyamet ay cem de salak ahjshs konuşmalarını buldum. Seni paramla rezil ederim tarzı bir şey diyor cem

Yeşim de o para senin değil babanın diyor ahahah yeşim aşkım sence konu bu mu ahahahhaha

4 eylül 2023 16:35

6. bu kadın seren serengil ile falan muhatab olmayacaktı kendini bi orda bitirdi. yoksa başarılı bir müzisyendi. babası da gene kaliteli bir insandı. hani vardır ya bi aşkın nur yengi denilir dersin müzisyen sanatçı kadın akla bir candan erçetin gelir yine. yeşim salkım'da bu kulvarda olurdu ama seren serengil onu aşağı çekti bence.

4 eylül 2023 16:40

7. Hakanla 27 yaşındayken evlenmiş hakan da 30 yaşındaymış. Gerçekten aşık olmuşlar demek ki. Buket gibi zengin diye 60 yaşında gergedanın altına yatmamış.

4 eylül 2023 16:43

8. susluuu bu soru beni kalbimden vurdu yesim salkim fan club baskani falanim hajahashaa seda sayana motor kurye bosamadim demesi lumpen diye storylerce saydirmasi. demet akalina verdigi efsane ayar. yurtdisina gidiyosun kocaman yazili markalar giyiyosun azcik dil ogren falan demesi JDSHAJAHAHA canli yayina cikip non stop 2 saat boyunca gulben ergeni rezil etmesi tam bir queen ya

4 eylül 2023 16:57

9. Yalnız lumpen diye bir kelime olmasa bile seda sayan lumpen olurdu shsjhshs o kadar mafyatik onkadar zengin o kadar çevresi var kadın gitti canlı yayında sperm bankasından çocuk yapabilirim diyen mankene " ayy ne güçlü kuvvetli ameleler var inşaatlarda onlardan yapsana " demişti sgajahahahahahahhaahah gerçekten büyük harflerle lumpen.

4 eylül 2023 17:01

10. Acuna bile sallamış ya kadın " kız küçüktü cahildi ya adama ne demeli evli kocaman adam" diye ahsjhaha zehirli sayfa sunucuları mügü ve gügüyle de davalık olmuş. Piyasada sallamadığı kimse yok. Nerden geliyor bu özgüven bu güç? Helal olsun çirkefliğine sağlık valla kimseden korkmuyor.

4 eylül 2023 17:10