yeni biriyle görüşmeye başlamışken aniden mesaj atan eski sevgili?

10 aylık ilişkimi sevgilimin önceden aldatıldığı için sürekli beni kısıtlaması, hayatı zindan etmesi yüzünden bitirdim tam bir ay önce. yeni yeni biriyle görüşüyorum, ortak arkadaşlarımız var duymuş sanırım. mesaj attı 1 saat önce falan. yazdığı şey ''kalbini boş sandı sanırım doldurmaya çalışıyo uyanık'' sizce cevap vermeye tenezzül edeyim mi vereceksem ne yazayım?

1. süslüler zaten 1 aydır araya sürekli tanıdık sokup barışmıya çalışıyordu ama bu kadar alenen bir şey yapmamıştı, alttan alttan bana da sen de beni unutmadın demek istiyor ''kalbini boş sandı sanırım'' ne yapacağımı şaşırdım

5 mayıs 2019 01:24

2. süslü eski sevgilinin adının baş harfi a mı?

5 mayıs 2019 01:37

3. hayır süslü

5 mayıs 2019 01:39

4. Peki mesajda yazan doğru mu?

5 mayıs 2019 01:55

5. bilmiyorum. o görüştüğümüz çocukla da olay şöyle, ben ilk başta asla o niyetle bakmamıştım normal arkadaş olarak görüyordum, ama son zamanlarda bana olan ilgisi hoşuma gitmeye başlamıştı ve daha ılımlıydım. mesajlaşıyoruz, kahve içmeye gidiyoruz falan. (daha fazlası olmadı). mesaj atan şahısla bir geçmişe sahibiz, ama onun paranoyaları yüzünden bitmiş bir geçmiş.

5 mayıs 2019 03:05

6. Suslu benim boyle bi sevgilim vardi aldatildigi icin asiri kiskanan, cok el ustunde tutardim yazik travmaya uğramış diye ne yapsam olmadi paranoyalari yedi bitirdi en son kendisi birakti beni. Ustunden seneler gecti ara ara yaziyor yuz versem yine isteyecek gibiydi ama ben beni birakisini unutamadim. Bence bunu bu kadar obsesyon haline getirmis insanlarda sevgilinin duzeltemeyecegi kalici hasar var yine iliskiye baslasaniz eski haline doner. Kalbim bos zaten falan yaz bence

5 mayıs 2019 07:48

7. Cevap vermeye değmez. Direkt engelle. Nefret ediyorum kuyruğu kıstırıp dönen eski sevgililerden

5 mayıs 2019 09:36

8. hiç cevap yazmadım, bugün en yakın arkadaşı aradı x seni çok özlüyor dağıttı baya dedi, ben de bu benim sorunum değil görüşürüz deyip kapattım.

5 mayıs 2019 15:39