yeni flörtüm ve eski sevgilisi?
süslüler içim çok huzursuz. şöyleki; yaklaşık bir aydır birisi ile flört ediyorum şuan ilişkimiz var diyemem ama o yolda ilerliyoruz. beraberken güzel vakit geçiriyoruz, gülüyoruz, heyecan var vs. dün arkadaşları ile yemeğe gitti baya geç saatte evine dönmüş. binada eski kız arkadaşının beklediğini görmüş(geçmişte sorunlu bir şekilde ayrılmışlar). oturduğu ev de site yani kapıda güvenliği vb var kızın içeri girmesi zaten ayrı bi olay neyse.. kızla 8 ay önce bitmiş ilişkileri. yemekteyken kız buna bikaç msj yazmış flörtüm cvplamamış konuşacak bişeyimiz kalmadı demiş kız da çıkmış gelmiş. binanın içinde onu beklemiş. sonra kızı karşısında görünce baya sesli tartışmışlar, kızı göndermiş. sabah konuşurken sesinin gerginliğinden hissettim sordum ve o zaman anlattı. şimdi ben bu olaydan sonra baya gerildim. iki gün sonra ben evine girip çıkmaya başladığımda tekrar bu kızla karşılaşabilirim:( ve şuana kadar gerçekten hayatımda böyle bi durumun içinde kalmadım. kız bana musallat olur mu? aklıma bir sürü soru geliyor, korktum açıkcası. huzursuzluktan beslenen bi insan değilim. ve tabi biraz soğuttu bu durum beni. ne yapmam nerede durmam lazım, bu konuyu tekrar açmam lazım mı? yoksa önümüze mi bakmamız lazım? beynim durdu şuan:((