yeni flörtle şehir dışına gidilir mi?

selam kızlar aynı işyerinde olduğum birisi var yaklaşık 15 gündür flört ediyoruz, 4 kere dışarda kahve içtik ama küçük bir şehirde olduğumuz ve aynı işyerinde çalıştığımız için çok dışarda görünmemeye çalışıyoruz. bize 1,5 saat uzaklıkta olan bir il var günübirlik oraya gitmeyi teklif etti ama ne desem bilemedim sizce normal mi bu durum. ya da gitsem benim çok rahat birisi olduğumu düşünür mü

1. Yani gezilcek bi yerse okey bence ya

4 aralık 2024 14:33

2. süslücüm güven konusunda bi süpheniz yoksa gidebilirsiniz bence. hem birlikte yolculuk yapmak da birini daha iyi tanimak icin güzel bi firsat

4 aralık 2024 14:35

3. Kızım adam sapik mi hirli mi hirsiz mi bilmeden nereye gidiyorsun

4 aralık 2024 14:37

4. Gezilecek bir yer kızlar yemekleri de ünlü. Yemek de yeriz dedik. Ama bilemedim yine de

5. ay bence git hem gezersin kafan dağılır

4 aralık 2024 14:37

6. Git bence de kalmayacaksınız sonucta.

4 aralık 2024 14:41

7. basbasa kalmayacaginiz sadece sehir gezeceginiz bir durumsa okey, dikkat edin kendinize

4 aralık 2024 14:53

8. 1,5 saat ne kiz. Ben ayni sehirdeki sevgilimle merkezde bulusmak istesem 2 saat yol gidiyorum. Kalmali bir gezi olmasin yeter. Bir de isteden kolaylikla donebilecegin bir yer olsun. Onun arabasiyla gitmek tehlikeli olabilir.

4 aralık 2024 14:59

9. "Çok rahat birisi olduğumu düşünür mü" bakış açısı hiç sağlıklı değil bu arada haberin olsun.

4 aralık 2024 15:40

10. Ben ikinci date'de tatile bile gittim 😅 gayet güzeldi git süslü ne var bunda

4 aralık 2024 15:47