yeni tanıştığım çocuk, bana biraz taktik atar mısınız?

daha öncd muhabbetimin olmadıgı biri var. okuldan arkadaşım. şimdi aynı dershaneye gidiyoruz ve konuşmaya başladık az az. önceden hiç konuşmuşluğumuz yoktu ama dershanede bi süre aynı sınıftaydık ve ister istemez muhabbetimiz oldu. yakın zamanda twitter'dan tivitlerime cevap yazıyor, mesaj atıyor ya da alakasız bi konudan yazıyor. normalde kızlarla pek konuşmayan biri bende biraz umutlandım açıkcası. ama nasıl konuşacağımı ve ilgimi belli etmeden nasıl daha çok yanyana geleceğimizi bilemiyorum. gözünüzü seveyim flörtten anlamayan şu süslünüze yardım edin kızlar :(

1. Yok mu üzerime bi tavsiye fırlatacak :(

28 kasım 2018 00:47

2. ay süslü çok anlamam ama ben olsam napardım onu anlatim. madem twitterdan bi iletişiminiz oldu, beğendiği şeylere bak ilgisini çekcek şeyler paylaş. sen de onun tivitlerine cevap verebilirsin sonuçta o yapmış daha önce. instagram varsa storylerini kovala belki bişey yazabileceğin şeyler çıkar. en makul yürüme storyden yürüme bence skdjdskgj. neyse süslü inşallah senin düşünmene gerek kalmadan o sana daha çok yazar, mutlu olursunuz umarım<3

28 kasım 2018 02:41

3. İkinize de çok teşekkür ederim süslüler <3 çok güzel taktikler vermişsiniz hepsini aklımın bi köşesine yazdım. Başka kızlarla konuşmayan birisi ve bana da samimi davranınca hoşuma gitti açıkcası. Umarım güzel şeyler olur :')

28 kasım 2018 10:10